پلمب بیش از ۳۰ واحد صنفی به دلیل تخلفات بهداشتی در سیرجان

معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان سیرجان با اعلام پلمب ۳۲ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی از ابتدای سال تاکنون، از همشهریان درخواست کرد هرگونه تخلفات بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ در بازرسی های روزانه و مستمر کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهر، یک واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی و به استناد آیین نامه اصلاحیه قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پلمب شد.

شایان ذکر است از ابتدای امسال تاکنون ۳۲ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل تخلفات محرز بهداشتی تعطیل شده است.

همشهریان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی در صنوف مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بی تفاوت نباشند و با تلفن ثابت به شماره ۱۹۰ گزارش کرده تا با متخلفین برخورد قانونی صورت گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha