نمایشگاه کتاب جزو ضرورت‌های فرهنگی کشور است

زهره الهیان گفت: نمایشگاه کتاب، یکی از پدیده‌های ضروری و پرفایده‌ کشور است. اگرچه دوسال گذشته این نمایشگاه به صورت مجازی برگزار شد اما صادقانه باید بگویم فرصت نمایشگاه حضوری با شور مردم عاشق کتاب تجربه بی‌نظیر دیگری است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری سلامت به نقل از  ستاد خبری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم با بیان اینکه در سال‌های پیش از انقلاب و سال‌های ابتدایی انقلاب دسترسی به کتاب‌های دانشگاهی، آثار مورد علاقه یا تازه‌های نشر بسیار سخت بود، گفت: میدانی به وسعت و تنوع نمایشگاه کتاب پیش از انقلاب در کشور سابقه نداشت. ما کتابخوان‌ها یا دوستان کتاب‌خوان ما برای تهیه کتاب‌های دانشگاهی از این فروشگاه به آن فروشگاه می‌رفتیم. مجبور بودیم در فضای بی‌تفاوتی نسبت به کتاب چندین خیابان را بگردیم تا بتوانیم کتاب‌های روز و تازه منتشر شده را پیدا کنیم. حالا مقایسه کنید با فرصت ده روزه که هر سال با عنوان نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود، همه ناشران با هرنوع کتاب در یک محل متمرکز می‌شوند. همه کسانی که نیازهای کتاب خود را در طی یکسال گذشته مشخص کرده‌اند می‌توانند با قیمت مناسب و تخفیف خرید کنند. در حقیقت نمایشگاهی با این سطح تنوع می‌تواند پاسخگوی نیاز هر نوع مخاطبی باشد. 

الهیان با بیان اینکه بالابردن سطح نمایشگاه کتاب به بین‌المللی بودن و حضور میهمان ویژه همیشه جزو اتفاق‌های جذاب نمایشگاه کتاب تهران بوده است، اظهار داشت: حضور ناشران بین‌المللی در نمایشگاه کتاب بخش مهمی از نیازهای دانشجویان و کتاب‌خوانان تخصصی را رفع می‌کند. در شرایطی که برای خرید یک کتاب از ناشر خارجی باید مدتی صبوری کرد و هزینه متفاوتی پرداخت، حضور این ناشران در بخش مجزای نمایشگاه کتاب کار دسترسی به آثار این عرصه را راحت‌تر خواهد کرد. بنده هم مثل همه‌ شهروندانی که در این فصل به سراغ کتاب می‌آیند تا مقصود و مطلوب خودشان را پیدا کنند، با همان انگیزه به نمایشگاه کتاب مراجعه می‌کنم. 

‏رئیس فراکسیون سازمان‌های مردم‌نهاد مجلس با تاکید بر اینکه اعضای دولت، مجلس، سیاسیون و چهره‌های فعال سطح کشور می‌توانند با حضور در نمایشگاه کتاب سهم مهمی در فرهنگسازی خرید کتاب و کتابخوانی بیشتر ایفا کنند، تاکید کرد: بخش مهمی از ضرورت حضور من در نمایشگاه کتاب به عنوان یک فعال سیاسی و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به ترویج سنت کتابخوانی و کتابخواهی باز می‌گردد. 

این مسئول با تاکید براینکه خوشبختانه با تمهیداتی که دولت صورت داده است کشور در زمینه همه‌گیری ویروس کرونا از شرایط بحران گذر کرده است و مردم هم در همه‌جا مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهند، تصریح کرد: آنطور که من بررسی کردم نمایشگاه کتاب امسال قرار است در فضایی گسترده و غرفه هایی با فاصله و راهروهایی عریض‌تر برگزار شود و از آنجایی‌که با حضور ناظران وزارت بهداشت و اجرای تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود و از همه مهمتر بعد از دوسال دوری امسال هم شرایط برگزاری نمایشگاه حضوری و هم خرید مجازی مهیاست، فرصت مغتنمی است که مردم دور بودن دوسال گذشته از فضای حضوری نمایشگاه را جبران کنند.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha