از ظرفیت پلتفرم‌ها به‌خوبی استفاده نکرده‌ایم

نشست هم‌افزایی غرفه‌داران بخش «فضای مجازی و فرهنگ دانش‌بنیان» با حضور مدیران ۱۳ غرفه حاضر در این بخش، (سه‌شنبه 30 فروردین‌ماه) برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل از  ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، در این نشست ابوالقاسم خداوردی‌لو؛ فعال فضای مجازی با اشاره به اهمیت متاورس و رشد فضای مجازی در زندگی امروز، گفت: نظر به رشد صنعت متاورس در دنیا، بخش خصوصی نیازمند رشد و ترقی در این زمینه با برگزاری کارگاه‌ها است.

وی افزود: دنیای ما، دنیای پلتفرم‌هاست که تا آینده بسیار زیادی ماندگار هستند. یک پلتفرم به تنهایی و بدون انگیزه، پیشرفت نمی‌کند. در این زمینه هرکسی تک‌روی کرده، زمین خورده و هرکس در زنجیره عرضه خوب عمل کرده و محصولش به اشتراک گذاشته می‌شود، رشد و ترقی کرده است. 
این فعال فضای مجازی اظهار کرد: مردم به محتوای دینی علاقه‌مند هستند، اما ما در فضای مجازی و متاورس هنوز به یک انسجام و نقشه محتوایی فاخر نرسیده‌ایم. به‌عنوان مثال دفتر تبلیغات پنج هزار مُبلغ دارد که می‌توانند تولید محتوایی مناسب در قالب پلتفرم‌ها داشته باشند. این ظرفیت کامل آزاد نشده است. مردم باید بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
در این نشست مدیران غرفه‌های باد صبا، دنیای شیرین نبات، فردای روشن کودک، مجموعه دانش نرم‌افزاری دانش‌بانک، غرفه شتاب‌دهنده محتوای اسلامی دفتر تبلیغات قم، پلتفرم ماهک و موسسه فرهنگی ریحان نیز به بیان نظرات خود پرداختند.
بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از 27 فروردین تا 9 اردیبهشت 1401 در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha