به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، حیدرعلی عابدی در واکنش به صدور بیانیه از سوی سازمان نظام پزشکی در حمایت از داروسازان معترض نسبت به رای دیوان عدالت اداری برای ممنوع کردن دریافت حق مدیریت داروخانهها گفت: این اقدام صحیحی نیست که یک سازمان صنفی در قالب صدور بیانیه درخواست ابطال رای یک دادگاهی را داشته باشد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بیتردید سازمان نظام پزشکی نیز میتواند در چارچوب قانون، دفاعیات خود را ارائه دهد و از دادگاه بخواهد که درخواست آنها را بررسی کرده تا در مرحله تجدیدنظرخواهی رای اصلاح شود.
وی تاکید کرد: آنچه مسلم است نباید این روش متداول شود که بعد از صدور رای توسط یک دادگاه یا مصوبات هر بخشی، سازمانهای حامی صنف مورد نظر به صدور بیانیه یا اطلاعیه یا تجمع یا نگارش نامه سر گشاده بپردازند، چرا که این نوع اقدامات مشکلی را حل نخواهد کرد.
عابدی خاطرنشان کرد: جایگاه دیوان عدالت اداری در قانون دیده شده و این حق را دارد که در مورد موضوعات مختلف اظهارنظر داشته باشد، کما اینکه تاکنون در بررسی پروندههای مختلف به خوبی عمل کرده است، بنابراین اگر در این مورد خاص نیز اعتراضی وجود دارد باید از طریق مراجع قانونی اعمال شود.
وی یادآورشد: داروخانهها باید مسئول فنی داشته باشند، چرا که سلامت مردم از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید یک داروساز به طور مداوم بر تجویز نسخهها و ارائه داروها نظارت داشته باشد، بنابراین باید برای این بخش رقم خاصی در نظر گرفته شود و تداوم این امر نیز از طریق مراجع قانونی دنبال شده و دادگاه را متقاعد کنند که تاکنون نیز رقم قابل توجهی برای آن دریافت نشده است تا این رای اصلاح شود.
عابدی در بیان معایب حذف مسئول فنی مستقر در داروخانهها تصریح کرد: نبود مسئول فنی در داروخانه و نداشتن منبع پرداخت برای دستمزد این بخش میتواند به کیفیت داروخانهها لطمه بزند، چرا که مسئول فنی نه تنها بر نسخهها نظارت میکند بلکه کارهای مهمتری از جمله نحوه نگهداری دارو، بررسی تاریخ مصرف دارو، نظارت بر محل نگهداری داروهای ویژه و آموزش به بیمارانی که این نوع داروها را مصرف میکنند، انجام میدهد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، بیان کرد: ممکن است در نگاه اول بخش آموزشی داروخانهها پررنگ نباشد، اما واقعیت این است که داروهایی که حساسیت خاص دارند قطعا مسئول فنی اهمیت بیشتری برای ارائه مشاوره نسبت به آنها قائل بوده و عملکرد مهمی در این زمینه دارد، بنابراین باید این رای به بهترین شکل اصلاح شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: حذف حق مدیریت میتواند آسیبهایی را در پی داشته باشد تاجاییکه خسارات ناشی از آن به حوزه سلامت قابل محاسبه نباشد، چرا که قطعا عدم دریافت حق مدیریت میتواند به کیفیت داروخانهها لطمه بزند.
نظر شما