کد خبر: مصرف-ماهی‌-چرب-خطر-مرگ-زودرس-را-افزایش
۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، این عوامل "بی‌فنیل پلی‌کلر شده" یا (PCB) هستند که در طول زندگی فرد در خون وی ذخیره می‌شوند. متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه "اوپسالا" پس از مطالعه روی افراد مسن طی ۱۰ سال از زندگی آن‌ها دریافتند که این عوامل با مواد غذایی به بدن انسان وارد می‌شوند. همچنین رکوردار غلظت بی‌فنیل پلی‌کلر شده ماهی‌های چرب، ماهی قزل آلا و شاه ماهی هستند. بر اساس این مطالعات مرگ و میر در افراد با سطوح بالای PCB در خون، ۵۰ درصد بیشتر از افرادی است که سطح ناچیزی از این مواد خطرناک در بدن آن‌ها وجود دارد. به گزارش اسپوتنیک، بی‌فنیل پلی‌کلر شده یک ترکیب آلی کلر است که برای محیط زیست، سمی‌بوده و در رده آلاینده‌های آلی دیرپا جای دارد.(ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha