به گزارش گروه اجتماعی طبنا(خبرگزاری سلامت) سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران در خصوص عملکرد نیروی انتظامی در بحث عفاف و حجاب اظهار داشت: در موضوع عفاف و حجاب اولویت در وهله اول با خانواده بوده و این پدران و مادران هستند که میتوانند با تربیت و فرهنگسازی، عفاف و حجاب را در فرزندان خود نهادینه کنند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مدرسه، جامعه و رسانهها درردههای بعدی در شکلگیری عفاف و حجاب مؤثرند؛ اگر آموزش، فرهنگسازی و رسیدگیهای لازم در این خصوص انجام نشود مسلم است که ابعاد اجتماعی، فرهنگی و همچنین اهمیت این موضوع برای دختران و پسران مغفول میماند.
وی با تأکید بر این مطلب که نیروی انتظامی در حوزههایی همچون تأمین امنیت، مبارزه با مواد مخدر، سارقان وناامنیها، مدیریت ترافیکی جادهها و راهها و ... مسؤولیت دارد، گفت: باید همه دستگاههای مسؤول پای کار بیایند و پیوستهای فرهنگی خود را به مرحله اجرا بگذارند؛ نباید به گونهای باشد که نیروی انتظامی -که در مسأله عفاف و حجاب مسؤولیت اول را ندارد- تنها وارد میدان شده و به واسطه عدم عملکرد دیگران محکوم شده و همه تقصیرها را گردن ناجا بیندازند.
نماینده مردم تهران به غفلتهای گذشته اشاره و بیان داشت: غفلتهای 10، 20 ساله گذشته باعث شده که وضعیت عفاف و حجاب این گونه شود؛ متأسفانه خیلی از سیاستهایی هم که در ادوار گذشته مجلس لحاظ شده موفقیتآمیز نبوده است که ما وضعیت عفاف و حجاب را این گونه در جامعه شاهد هستیم.
ذوالقدر تصریح کرد: نیروی انتظامی باید هوشیارانه عمل کند تا در قبال زحماتی که میکشد با یک فیلم کوچک تقطیع شده مورد هجمه قرار نگیرد؛ در جلسهای که با سردار رحیمی- رئیس پلیس پایتخت- داشتیم اعلام کردیم که باید مأموران پلیس آموزش لازم را دیده و زنان نیز در صحنه حضور داشته باشند تا خدای ناکرده فیلمی منقطع شده از صحنه منتشر نشود که مردم و جامعه را تحت تأثیر قرار داده و رسانههای غربی نیز آن را دست آویز کرده و از آن سوءاستفاده کنند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی خاطرنشان کرد: در موضوع امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب باید با فرهنگسازی و رفتار خوب وارد شد؛ اگر چه کارهای فرهنگی زمانبر است اما با اجرای پیوستهای فرهنگی از خانه تا مدرسه و جامعه حتی ساخت سریالهای مناسب میتوان در جهت نهادینه شدن این ارزش قدم برداشت.
انتهای پیام/
نظر شما