به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، در بررسی سازمان جهانی بهداشت آمدهاست: در اروپا هر دقیقه ۴۴ نفر یا بیش از ۲۳ میلیون نفر در سال به دلیل مصرف غذای آلوده بیمار میشوند و سالانه حدود ۴۷۰۰ نفر نیز جان خود را از دست میدهند.
«سوزسانا چاکاب» مدیر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت (WHO) در امور اروپا گفت: تمامیکشورهای جهان اعم از غنی و فقیر چالش رویارویی با بیماریهای مرتبط با مواد غذایی را دارند. میزان چالشهای ناشی از مواد غذایی ناسالم رو به افزایش است و نشاندهنده اهمیت پیشگیری و کاهش خطرات مرتبط با مواد غذایی آلوده و ناسالم است.
به گفته وی، غذا موضوعی جهانی است و یک وعده غذایی ساده میتواند حاوی ترکیبهای خوراکی از چندین کشور باشد که سلامت آن به همکاریهای بین المللی بستگی دارد.
به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، غذای ناسالم میتواند عامل میلیونها مورد بیماری در روز باشد و گاهی اوقات به بیماریهای شدید و مداوم، نیاز به بستری در بیمارستان و حتی مرگ منجر میشود. انواع باکتریها، ویروسها، انگلها و ترکیبات شیمیایی نه تنها با پیامدهای منفی برای سلامت بشر همراه است بلکه به اقتصاد و محیط زیست نیز آسیب میزند.(ایسنا)
نظر شما