توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان
 
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا، دکتر محمدمهدی گویا با اشاره به این که ذبح دام را صرفا در کشتارگاه‌ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند، افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود. رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در ادامه  با تاکید بر این که مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای 4 درجه سانتی‌ گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌ گراد، مصرف شود. دکتر گویا در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند. گفتنی است رییس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، این توصیه های بهداشتی را در نامه ای به معاونان بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور نیز اعلام کرده و از آنان خواسته است موارد بهداشتی  با هماهنگی ادارات کل دامپزشکی در استان ها اجرا کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha