به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر قاسم جان بابایی با اشاره به اقدامات انجام شده در قالب برنامه آمایش سرزمینی سرطان، گفت: با ایجاد شبکه جامع تشخیص زودرس و درمان سرطان در سه سطح توجه ویژهای به بیماران سرطانی انجام شد.
وی ادامه داد: باید توجه کرد که سطح اول ارائه این خدمات شامل خدمات تشخیصی، غربالگری و خدمات درمانی سرپایی است که در این سطح ۱۳۱ مرکز غربالگری و ۵۲ مرکز شیمی درمانی سرپایی این خدمات را ارائه میکنند.
وی تصریح کرد: در سطح دوم هم خدمات تخصصی شامل خدمات تشخیصی، درمانی، بستری و سرپایی است که این اقدامات مانند جراحی و شیمیدرمانی در ۳۷ مرکز تخصصی کشور انجام میشود. در سطح سوم نیز خدمات پیشرفته فوق تخصصی تشخیصی-درمانی سرطان شامل جراحیهای فوق تخصصی سرطان و سلول درمانی است که در ۱۴ قطب کشوری پیشبینی شده است. باید توجه کرد که مراکز سطح یک، دو و سه به صورت شبکهای عمل کرده و بیماران را به یکدیگر ارجاع میدهند.
معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه در قالب طرح تحول سلامت شاهد توسعه ۱۳۰۰ تخت جدید بستری و روانپزشکی و توسعه ۱۵ بخش اورژانس روانپزشکی همراه با بازسازی بخشهای موجود بودهایم، گفت: از طرفی در راستای بهبود ارائه خدمات دندانپزشکی و افزایش دسترسی به این خدمات ایجاد کلینیکهای دندانپزشکی دانشگاهی با تعرفه ارزان در نقاط مختلف کشور ساماندهی شده است.
جانبابایی با اشاره به برنامههای درمان پیشرفته سکتههای قلبی و مغزی به عنوان اولین و دومین علت مرگ ایرانیان، اظهار کرد: در طی دو سال اجرای برنامه ملی درمان پیشرفته سکتههای قلبی که به صورت شبانهروزی در ۵۴ بیمارستان کشور و در ۲۴ شهر انجام میشود، ۲۷ هزار نفر از خدمات پیشرفته و حیاتبخش بهرهمند شدهاند. همچنین در طی اجرای یکساله برنامه ملی درمان پیشرفته سکتههای مغزی نیز که به صورت شبانه روزی در ۵۵ بیمارستان کشور و در ۲۵ شهر اجرا میشود، ۲۳۰۰ نفر از این خدمت بهرهمند شدند.(ایسنا)
نظر شما