به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، محققان در مطالعات خود مشاهده کردند در مقایسه با زنانی که هر شب هفت تا هشت ساعت میخوابیدند، زنانی که پنج ساعت یا ۱۰ ساعت میخوابیدند حدود ۲۵ درصد با افزایش احتمال افتادنهای مکرر به زمین مواجه بودند.
محققان دریافتند خواب کوتاه مدت با افزایش ریسک تمام انواع شکستگیها نظیر اندام فوقانی و اندام تحتانی مرتبط است اما با افزایش ریسک شکستگی لگن مرتبط نیست.
این مطالعه شامل 157 هزار و 306 شرکت کننده بود که به طورمیانگین به مدت ۷.۶ سال از نظر افتادن به زمین و ۱۲ سال از نظر شکستگی استخوان تحت نظر بودند.
بررسیها نشان داد نرخ سالانه افتادنهای مکرر برای زنانی که ۵ ساعت در شب میخوابیدند ۱۰.۶ درصد، برای زنانی که هفت تا هشت ساعت در شب میخوابیدند، هفت درصد و برای زنانی که ۱۰ ساعت در شب میخوابیدند ۱۱.۸ درصد بود.
دکتر جین کولی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: با وجودی که فاکتورهای زیادی در افتادن به زمین موثر هستند، اما تحقیق ما بر یک فاکتور پرخطر جدید متمرکز بوده است: خواب.
وی در ادامه میافزاید: نتایج نشان میدهد اتخاذ اقداماتی با هدف بهبود خواب موجب کاهش ریسک افتادن به زمین و شکستگی استخوان میشود. (مهر)
نظر شما