به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر اسحاق جهانگيری در اين جلسه ضمن تسليت ايام سوگواری سرور و سالار شهيدان امام حسين (ع) و گراميداشت ياد مرحوم نيری رئيس اسبق كميته امداد امام خمينی (ره)، با قدردانی از تلاشها و اقدامات خيرين كشور در زمينههای مختلف گفت: خيرين، انسانهايی دلسوز و علاقهمند به همنوع هستند كه در بخشهای مختلف نظير سلامت و ساخت مدرسه وارد ميدان شده و با همت و تلاش آنان بخش زيادی از مشكلات اين بخشها مرتفع شده است.
معاون اول رئيسجمهور با بيان اينكه دولت بار سنگينی بر دوش دارد و نيازها و انتظارات جامعه نيز روز به روز افزايش پيدا میكند، خاطرنشان كرد: با افزايش جمعيت، خدماتی كه دولت میتواند به جامعه ارايه دهد كاهش يافته و در اين شرايط حضور و نقشآفرينی خيرين تاثير فراوانی در خدماترسانی به مردم و بويژه نيازمندان داشته است به گونهای كه در بخش مدرسهسازی، ميزان فعاليت خيرين تقريباً با اقدامات دولت برابری میكند.
دكتر جهانگيری افزود: اخيراً در يكی از جلسات شورای اقتصاد مصوبهای تحت عنوان مسئوليت اجتماعی به تصويب رسيد كه براساس آن وزارت نفت درصد مشخصی از منابع مالی را بايد در منطقه محل اجرای پروژهها برای مسائل اجتماعی هزينه كند كه اميدوارم اين امر به فرهنگعمومی تبديل شود و بنگاههای بزرگ اقتصادی در مناطقی كه پروژههای خود را اجرا میكنند مسئوليتاجتماعی بپذيرند و در حوزههای اجتماعی به مردم خدمترسانی كنند.
دكتر جهانگيري با تأكيد بر اينكه دولت به كمكهای مردم و خيرين در بخشهای مختلف نياز دارد، گفت: دولت در حد توان خود برای حل مشكلات خيرين بخش سلامت گام بر میدارد و تلاش خواهيم كرد دغدغهها و مسائل مطرح شده از سوی مجمع خيرين سلامت كشور را حل و فصل كنيم.
معاون اول رئيسجمهور با تاكيد بر اينكه هرچه جامعه فرهنگیتر شود و فرهنگ مردم در حوزه سلامت ارتقاء پيدا كند، از هزينههای درمان كشور كاسته خواهد شد، از وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی خواست ترتيبی اتخاذ گردد تا از ظرفيت و توانمندی خيرين حوزه سلامت در بخشهای مختلف درمان، پيشگيری و آموزش استفاده شود.
دكتر جهانگيری همچنين با اشاره به اقدامات انساندوستانه پزشكان فعال در بخش خيرين سلامت گفت: لازم میدانم از روحيه انساندوستی و خدمترسانی پزشكان خير كه به نقاط دورافتاده و مناطق محروم كشور سفر میكنند و به مداوای اقشار ضعيف جامعه میپردازند نيز قدردانی كنم.
راه اندازی معاونت اجتماعی
در اين جلسه وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی نيز با اشاره به تلاشهای اين وزارتخانه در جهت تقويت مجمع خيرين سلامت كشور، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي علاوه بر تقويت مجمع خيرين سلامت، معاونت اجتماعی را راهاندازی كرده تا بتواند اينگونه اقدامات را ساماندهی كرده و روند مشاركت خيرين سلامت كشور را بهبود بخشد.
احداث 400 درمانگاه خيريه در كشور با مشاركت خيرين
در اين نشست معاون اجتماعی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی هم گزارشی از برنامهها و تلاشهای اين وزارتخانه در جهت اجتماعیكردن سلامت در كشور و نيز ارتقاء دانش مردم در حوزه سلامت ارائه كرد و گفت: در حال حاضر 40 بيمارستان در كشور توسط خيرين اداره میشود و يك بيمارستان هزار تختخوابی نيز توسط خيرين در حال احداث است.
وي با اشاره به احداث 400 درمانگاه خيريه در سطح كشور با مشاركت خيرين، خاطرنشان كرد: اين اقدامات علاوه بر مواردی است كه خيرين بيمارستانهايی را احداث كردهاند و اين مراكز درمانی اكنون توسط بخش دولتی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اداره میشود.
در اين جلسه برخی اعضاء هيأتمديره و مسئولين مجمع خيرين سلامت كشور نيز نظرات و ديدگاههای خود را مطرح كردند و ضمن تشريح مشكلات و مسائل اين بخش، پيشنهاداتی در جهت بهبود فعاليت مجمع خيرين سلامت كشور و تشويق خيرين به مشاركت در امر سلامت و بهداشت و درمان مطرح كردند.
نظر شما