کد خبر: نظارت-بر-مراکز-تهیه-و-توزیع-مواد-غذایی-و
۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت در فارس ، دکتر «مجید اکبرزاده»  گفت:در این بازرسی ها ، باهدف تامین حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، نظارت و پایش عرضه مواد غذایی در فروشگاه ها از لحاظ شرایط نگهداری مواد غذایی به ویژه محصولات پروتئینی، رعایت بهداشت فردی کارکنان، فضای فیزیکی ، دفع پساب و پسماند، لوازم و تجهیزات محیط کار انجام شد.

وی شهروندان اطمینان داد که کارشناسان واحد بهداشت محیط این شبکه برای حفظ سلامت مردم و ارتقای سطح بهداشت در مراکز تهیه و توزیع و فروشگاه های مواد غذایی، در ساعات مختلف شبانه روز با انجام بازدید از واحدهای صنفی به ویژه صنوف حساس، اقدامات قانونی لازم را جهت ارتقاء سطح بهداشت در این صنوف حساس  انجام می دهند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت  همچنین از مردم خواست تا خود نیز در امر ارتقای سلامت جامعه سهیم شده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضمن تذکر و مطالبه گری جهت رعایت بهداشت موضوع را برای رسیدگی به کارشناسان سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۹۰ اطلاع دهند.

کدخبرنگار41090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha