خواص و فواید عناب
عناب(Jujube) میوه ای ای خوراکی است.این میوه 2-3 سانتی متر طول دارد. وقتی نارس است لغزان و سبز است. پودر آن برای اعصاب بسیار مناسب است. میوه آن برای تصفیه خون استفاده می شود. همچنین بدلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدان از سرطان پشیگیری میکند. میوه ی کوچک، گرد و قرمز آن پوست خوراکی و طمع شیرینی دارد. هزاران سال است که در طب سنتی چینی از آن استفاده می شود. این میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد و در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است. دارای خواص آرام بخشی است و منبع خوبی از آنتی اکسیدان های طبیعی است. مواد مغذی موجود در عناب به کاهش فشار خون کمک می کنند، بنابراین این میوه ی شیرین را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید. فشار خون بالا خطر بیماری های قلبی و سکته ی مغزی را بالا می برد، بنابراین همیشه فشار خون خود را کنترل کنید و از دستورات پزشک پیروی کنید تا سالم بمانید.
۱۰۰ گرم عناب خام، ۷۹ کالری دارد. خوراکی های کم کالری همچون میوه های خام راه خوبی برای کاهش فشار خون هستند، زیرا به کاهش وزن یا جلوگیری از اضافه وزن و درمان چاقی کمک می کنند. چاقی یکی از عوامل مؤثر در افزایش فشار خون است. هر ۱۰۰ گرم عناب خشک، ۲۸۷ کالری دارد، بنابراین اگر به دنبال مصرف کالری کمتری هستید، از عناب تازه استفاده کنید.