به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از خراسان رضوی،دکتر ایوب توکلیان در حاشیه نشست صمیمانه با مسئولین تغذیه بیمارستان ها خاطر نشان کرد: مشاوره و ارزیابی تخصصی تغذیه در بیمارستان ها توسط کارشناسان تغذیه انجام میشود که باتنظیم یک رژیم غذایی اصولی متناسب با شرایط بیمار ،میتوان نقش مهمی در درمان ،کاهش دوران بستری و بازتوانی بیمار داشته باشد.
وی یکسان سازی آنالیز غذایی، برآورد دقیق پایه مناقصات ،کاهش مصرف ظروف یکبار مصرف ، راه اندازی نانوایی بیمارستان قائم(عج) را از جمله اقدامات واحد تغذیه بیمارستانی در یک سال اخیر برشمرد و گفت: این اقدامات موجب صرفه جویی اقتصادی ماهانه حدود ۸تا ۹ میلیارد تومان شده است.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای طرح تجمیع آشپزخانه های بیمارستانی این دانشگاه اظهار کرد: درحال حاضر مرحله نخست این برنامه اجرا شده که طبخ غذای ۶بیمارستان بصورت تجمیع در محل بیمارستان هاشمی نژاد انجام میشود.
وی افزود: مرحله ی دوم طرح تجمیع آشپزخانه های بیمارستانی با محوریت بیمارستان امام رضا(ع)، ۷ بیمارستان دانشگاهی دیگر را پوشش خواهد داد که بر اساس برنامه ریزی در سه ماهه اول سال آینده اجرایی خواهد شد.
دکتر توکلیان تاکید کرد: علم تغذیه علمی هست که از قبل تولد تا دوران کهنسالی دارای جایگاه و اهمیت است و نقش کارشناسان تغذیه در شرایط اقتصادی کنونی بخاطر آموزش سبد غذایی سالم مبتنی برعلم روز و متناسب با نیاز هر خانواده و البته مقرون بصرفه بسیار حائز اهمیت است.