به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از فارس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست با قدردانی از تلاش های اساتید و کارشناسان تغذیه به ویژه در دوران پاندمی کرونا، گفت: تغذیه و رژیم درمانی از عوامل بسیار مهم و موثر در پیشگیری و درمان بیماری ها در راستای ارتقای سلامت افراد جامعه به شمار می رود.
دکتر «مهرداد شریفی» ارایه خدمات مشاوره ای تغذیه در بیمارستان ها و مراکز درمانی را به نوعی حلقه کلیدی در فرآیند درمان دانست و افزود: تغذیه موثر و مناسب نقش بسزایی در بهبود شرایط بیماران بستری در بیمارستان ها و به ویژه در آی سی یو و بخش مراقبت های ویژه دارد.
او با اشاره به کاهش هزینه های درمانی در بیمارستان ها به عنوان یکی دیگر از مزایای تغذیه در مراکز درمانی یادآور شد: ارایه صحیح فرآیندهای تغذیه، منجر به کاهش ماندگاری بیماران و در نتیجه صرفه جویی اقتصادی در بیمارستان ها می شود.
افزایش بیش از پیش حضور متخصصان و اساتید تغذیه در تیم درمانی و ویزیت روزانه بیماران در بیمارستان ها، از دیگر محورهای مورد تاکید معاون درمان دانشگاه در این نشست بود.
در ادامه این نشست نیز اساتید گروه تغذیه به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در راستای بهبود و ارتقای فرآیند های درمانی پرداختند.
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۲
در نشستی با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشکده تغذیه و جمعی از اعضای هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه، راهکارهای ارتقای ارایه خدمات درمانی در بیمارستان ها با تکیه بر فرآیندهای تغذیه بالینی مورد بررسی قرار گرفت.