به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا)از فارس ، مهندس "یعقوب رضایی" گفت: با توجه به افزایش فعالیت مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی نظیر قنادی ها ، نانوائی ها ، شیرینی فروشی ها ، آش فروشی ها و فست فودها در دهه اول ماه مبارک رمضان ببش از ۵۰۰ مورد بازرسی از سوی بازرسان واحد بهداشت محیط این شبکه و مراکز خدمات جامع سلامت در سطح شهرستان بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی انجام شد.
او افزود: بازرسان بهداشت محیط علاوه بر ارزیابی رعایت اصول بهداشتی مانند بهداشت فردی، بهداشت وسایل و تجهیزات در اماکن تهیه و عرضه مواد غذایی، بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی نظارت می کنند.
"رضائی" از شهروندان خواست تخلفات بهداشتی را در تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۵
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان لامرد، بیش از ۵۰۰ مورد بازدید از سوی بازرسان واحد بهداشت محیط این شبکه بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی از واحدهای صنفی فعال در ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.