کد خبر: شب-یلدا-مراقب-خوراک‌تان-باشید
۲۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۹
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، سیدمهدی میرغضنفری درارتباط با دیدگاه طب سنتی در مورد بخور و نخورهای شب یلدا اظهار داشت: شب یلدا معمولاً بسیار سرد است بنابراین از نظر طب سنتی خوردن و آشامیدن مواد غذایی سرد همچون هندوانه و انار ترش، همچنین مرکبات به‌ویژه با طعم ترش، مثل برگه هلو و زردآلو در این شب باید به میزان اندک مصرف شود. وی افزود: افراد با مزاج سرد باید مراقب باشند که این مواد غذایی را استفاده نکرده یا همراه با آن مواد غذایی گرم (گرمیجات) استفاده کنند. این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: مصرف متعادل تنقلاتی مانند مغزهای بادام، فندق، بادام‌زمینی، پسته و  آجیل‌هایی همچون نخودچی، کشمش، مویز، انجیر، توت خشک و تخمه که کم‌حجم و پرانرژی هستند برای افراد در این شب توصیه می‌شود. وی تأکید کرد: اینکه چه ماده‌ غذایی با چه ماده غذای دیگری خورده شود، بسیار حائز اهمیت است و افراد به‌هیچ‌عنوان نباید برگه هلو یا زردآلو را همراه با هندوانه بخورند، چراکه این مسئله سبب بروز سردی در آنها می‌شود.(فارس)  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha