مدیرعامل شرکت کیمیاگران امروز با اعلام افتتاح خط تولید پارا آمینو فنل به عنوان ماده موثره تولید استامینوفن گفت: با این اقدام ایران تنها کشور تکمیل کننده زنجیره تولید استامینوفن در جهان شد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری سلامت(طبنا)، مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران در نشست خبری امروز با بیان اینکه ما از محدود کشورهایی هستیم که ماده پارا آمینو فنل را تولید کرده ایم گفت: پروژه خط تولید پارا آمینو فنل از تصمیم به احداث تا اقدام برای به دست آوردن دانش فنی ۳۰ ماه را پشت سر گذاشت و اکنون با دانش فنی کاملا بومی و ساخت تجهیزات کاملا داخلی آماده بهره برداری است .
سید محمد رضا موسوی اصفهانی از سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلاری این شرکت برای این طرح خبر داد و افزود: ما معتقدیم که خودکفایی در صنعت دارو با توجه به توان کشور باید صورت پذیرد و البته هدف ما نیز در این پروژه خودکفایی کامل در تولید و تکمیل زنجیره ارزشی استامینوفن به عنوان یکی از پر مصرف ترین مسکن های کشور است.
وی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۰ درصد مصرف پارا آمینو فنل در تولید استامینوفن است افزود: کشورهای هند و چین از بزرگترین تولید کنندگان آن هستند و عملا قدرت رقابت را از دیگر کشور ها گرفته اند. به گفته مدیرعامل شرکت کیمیاگران امروز مزیتی که ایران نسبت به این دو کشور دارد تولید بنزن است که در تکمیل این زنجیره مورد استفاده قرار می گیرد؛ به گونه ای که کشورهای مذکور این قابلیت را ندارند و باید این مواد را از ایران و یا دیگر کشورها تهیه کنند .
موسوی با اشاره به اینکه مواد اولیه پارا آمینو فنل از نفت و گاز تامین می شود خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ایران شرکت های پتروشیمی بسیار خوبی وجود دارد که نفت را پس از پلایش به فرآورد هایی تبدیل می کنند که می توان از آنها در زنجیره دارو بهره برد.
در حال حاضر ۷۰ درصد استامینوفن کشور عراق را ما تامین می کنیم .پاکستان، اردن، سوریه و ترکیه هم از دیگر کشور هایی هستند که تامین این دارو را از طریق ما داشتند .
مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران در ادامه این نشست خبری ظرفیت خط تولید پارا آمینو فنل را ۴ هزار تن در سال دانست و تصریح کرد: از آنجا که این میزان تولید بیش از نیاز کشور است، در تلاش هستیم تا ظرفیت تولید واحد استامینوفن مجموعه را از هزار و ۵۰۰ تن به ۳ هزار و ۵۰۰ تن برسانیم .
به گفته ی موسوی در صورت تحقق تولید ۴ هزار تنی استامینوفن در سال، بازار این مسکن پر مصرف در دنیا و در منطقه برای کشور ما بی رقیب خواهد شد.
وی افزود: دستورکار بعدی مجموعه، خودکفایی در تولید پی ان سی از مواد موثر در تولید پارا آمینو فنل است که اکنون به کشور وارد می شود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با تاکید و تکیه بر توجه به ظرفیت های علمی و نخبه کشور، ارزش نهادن، حفظ و نگهداری آن ها را امری ضروری دانست و افزود: اکنون در مجموعه واحد های تولیدی کیمیاگران بیش از ۳۰۰ نفر مشغول به کار هستند که با راه اندازی واحد تولید پارا آمینو فنل حدود ۵۰ نفر بر این تعداد افزوده می شود .
گفتنی است روز پنج شنبه ۱۸ اسفندماه خط تولید پارا آمینو فنل با حضور مقامات ملی و استانی توسط شرکت کیمیاگران به بهره برداری می رسد .
نظر شما