کد خبر: پرخوری-در-عید،-ممنوع
۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، برلیانت بزرگمهر با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های تغذیه مناسب، مصرف کافی غذاست؛ به طوری که تمام نیازهای روزانه ما را تامین کند، گفت: متاسفانه بزرگ‌ترین مشکلی که در ایام نوروز گریبانگیر افراد است، پر خوری است. از آنجا که در دید و بازدیدهای عید، افراد میزان شیرینی، میوه و آجیل بیشتری مصرف می‌کنند، از وعده‌های اصلی غذایی غافل می‌شوند و همین باعث به وجود آمدن یک الگوی غذایی غلط در افراد می‌شود. وی در ادامه افزود: با به وجود آمدن بی‌نظمی‌در ساعات غذا خوردن، ریزه خواری‌ها، عدم مصرف سبزیجات و سالادها و کاهش تحرک در عید، مشکلات گوارشی نظیر یبوست هم به سراغ افراد می‌آید. این کارشناس تغذیه درباره برخی تصورات مبنی بر اینکه مصرف زیاد میوه مشکل آفرین نخواهد بود، گفت: من منکر خواص بالای میوه‌ها نیستم، اما باید در نظر گرفت که مصرف زیاد هر چیزی باعث بروز مشکل خواهد شد. مشاور انجمن تغذیه ایران ادامه داد: با توجه به بالا رفتن قیمت آجیل احتمالا کمتر شاهد مصرف آن در عید باشیم، اما این نکته خالی از اهمیت نیست که بهترین نوع آجیل آن است که بدون نمک و خام باشد؛ چرا که یکی از عوارض اصلی چاقی و مصرف نمک زیاد، ابتلا به فشار خون است. وی با اشاره به فواید تغذیه مناسب برای بدن گفت: مقاومت در برابر بیماری‌ها، مناسب بودن وضعیت ظاهری و میزان شادابی و تحرک کافی در افراد از جمله اثرات برخورداری از تغذیه مناسب است. یکی از عوامل اصلی در داشتن تغذیه مناسب در عید، حذف نکردن سبزیجات از وعده‌های غذایی است و مصرف آن برای عدم یبوست و جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم است. (ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha