کد خبر: راهکارهایی-برای-چاق-شدن
۲۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۰۶
دکتر فاطمه میرزائی در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه چه باور کنید چه نه بعضی‌ها نیاز دارند تا کمی ‌چاق شوند و همه قرار نیست لاغر کنند، افزود: اگر کسی نیاز به افزایش وزن دارد خوردند هر نوع مواد غذایی راه نامناسب برطرف سازی این نیاز نیست. وی با بیان این که آجیل یکی از مهمترین خوراکی‌ها برای وزن‌گیری محسوب می‌شود، توضیح داد: این خوراکی‌های ترد، سرشار از پروتئین و چربی‌های سالمند و خطر ابتلا به بیماری قلبی را نیز کاهش می‌دهند. آنها را روی سالاد بریزید، به برنج یا ماکارونی اضافه کنید، آنها را له کنید و بعنوان چاشنی به مرغ و ماهی بزنید، یا از آنها بعنوان یک میان وعده لذت ببرید. میرزائی همچنین افزود: اضافه کردن شیر بجای آب در هنگام آشپزی، یک راه آسان برای افزایش پروتئین و کالری مصرفی شماست، و به سوپ‌ها، پوره‌ی سیب زمینی، کاسرول‌ها یا غذاهای دیگر حالت کرمی‌دلپذیری اضافه می‌کند. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی آووکادو را نیز در بهبود روند چاق شدن موثر دانست و گفت: آووکادو جزو اصلی غذاهای مکزیکی است و در آشپزی آمریکایی نیز از آن استفاده می‌شود. آووکادو، طعم ملایم و مطلوب و بافت خامه‌ای‌اش را به‌همراه مقدار زیادی چربی‌های سالم برای افزایش سلامت قلب و بهبود سطوح کلسترول به هر غذایی اضافه می‌کند. وی با بیان اینکه وعده‌های غذایی کوچک مکرر راهکاردیگری برای این موضوع است، تاکید کرد: برای بسیاری از افرادی که سعی دارند وزنشان را بالا ببرند، خوردن کالری‌های اضافی بدون احساس سیری ناخوشایند، یک چالش است. سعی کنید با خوردن وعده‌ها و میان وعده‌های کوچک، ۴ تا ۶ بار در روز، غذای مصرفی‌تان را در طول روز پخش کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha