کد خبر: آنفلوآنزا-می‌تواند-کشنده-باشد
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۲۸
دکتر ستاره منشی در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: نوع تغذیه در بروز یا پیشگیری از بیماری‌های عفونی چندان موثر نیست. وی ادامه داد: در بیماری‌های عفونی عامل عفونت زا می‌تواند از راه مواد غذایی آلوده، هوا، خاک، محیط اطراف و ... وارد بدن شود. البته رعایت بهداشت فردی و بهداشت استفاده از مواد غذایی در کاهش بروز عفونت‌ها بی‌تاثیر نیست. منشی اظهارداشت: آنفلوآنزا بیماری‌ای ویروسی است که از طریق هوا و تنفس منتقل می‌شود و افراد در فصل بهار برای ابتلا به این بیماری مستعدتر هستند. هر چه سن افراد مبتلا به این بیماری یا تعداد دفعاتی که به آن مبتلا می‌شوند، بیشتر باشد شدت آثار بیماری بیشتر خواهد شود. این فوق متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه بیماری آنفلوآنزا می‌تواند در مواردی به اندام‌های داخلی نیز آسیب بزند، تصریح کرد: ممکن است این بیماری در مواردی به آسیب‌های مغزی نیز منجر شود یا سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرارداده و منجر به مننژیت مغزی یا سردرد و سرگیجه شود. وی توصیه کرد: کسانی که به بیماری آنفلوآنزا مبتلا می‌شوند باید زودتر به پزشک مراجعه کنند، موارد پرخطر مانند ابتلای افراد زیر 13 سال باید فورا مورد درمان قرار بگیرند تا از بروز عوارض بعدی این بیماری جلوگیری شود. منشی با بیان اینکه داشتن بیماری‌های زمینه‌ای می‌تواند بر شدت آثار این بیماری اضافه کند، گفت: بیماری آنفلوآنزا برای کسانی که دیابت و نقص سیستم ایمنی دارند یا کسانی که پیوند کلیه یا مغز و استخوان داشته‌اند می‌تواند خطرناک و در برخی موارد کشنده باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha