کد خبر: کاهش-کلسترول-خون-با-مصرف-دو-عدد-سیب-در-ر
۲۶ آذر ۱۳۹۸، ۹:۳۰
به گزارش گروه سلامت طبنا (خبرگزاری سلامت) از مدیکال‌اکسپرس، گروهی از دانشمندان دانشگاه ریدینگ با همکاری محققان موسسه ادموند ماخ ایتالیا در بررسی‌هایی که انجام دادند به این نتیجه رسیدند، خوردن روزانه سیب می‌تواند از کلسترول خون (LDL) کاسته و وضعیت رگ‌های خونی را بهبود بخشد و در نتیجه از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. سیب‌ حاوی مواد مغذی متعددی است. یک عدد سیب با قطر حدود ۳,۵ سانتی‌متر، ۹۵ کالری دارد و سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. همچنین سیب سرشار از فیبرهای حل‌شدنی و ترکیباتی به نام پلی‌فنول است که در کاهش کلسترول موثر است. محققان بررسی‌های خود را روی داوطلبانی انجام دادند که تا حدی به کلسترول بالای خون مبتلا بودند. بنابه گفته این محققان، تغییر رژیم غذایی روزانه می‌تواند اثری بسیار مهم روی عواملی داشته باشد که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بالا می‌برند. محققان از داوطلبان شرکت‌کننده در آزمایش خواستند که به جای خوردن شربت سیب پرکالری، روزانه ۲ عدد سیب کامل مصرف کنند. در پایان تحقیق، قلب و عروق این داوطلبان در وضعیت بسیار خوبی قرار داشت. این محققان می‌گویند، به نظر می‌رسد این توصیه قدیمی که می‌گوید، با مصرف روزی یک عدد سیب، سالم خواهید ماند، صحت دارد. محققان ایتالیایی موسسه ادموند ماخ، نوعی سیب کانادایی رنه‌تا (Renetta)، که دارای نوعی از ترکیبات پلی‌فنول، به نام  پروآنتوسیانیدین‌ است، پرورش دادند. آنها این نوع سیب را با شربت سیب  مقایسه کردند. نتیجه نشان داد، با وجود اینکه این دو نوع خوراکی از نظر مقدار کالری و قند، یکسان بودند اما سیب کامل، بیش از شربت سیب، فیبر و پلی‌فنول داشت. به گزارش طبنا، محققان هنوز کاملا نمی‌دانند که فیبر موجود در سیب، اثر بیشتری در کاهش کلسترول دارد یا پلی‌فنول آن موثرتر است و در این زمینه باید بررسی‌های بیشتری انجام دهند. اما چیزی را که به‌خوبی متوجه شده‌اند این است که مصرف روزی دو عدد سیب، اثر بسیار خوبی روی سلامت رگ‌های خونی و کاهش کلسترول دارد. مترجم: نادیا زکالوند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha