به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی میل، محققان میگویند، مصرف ماست قبل از یک وعده غذایی، ترفند خوبی برای سوخت و ساز بهتر پس از غذا و در نتیجه کاهش وزن و خطر بیماریهای قلبی-عروقی و متابولیسمی است.
در تحقیقات گذشته مشخص شده بود که ماست میتواند علایم بیماری تب یونجه را کاهش دهد، استخوانها را قوی نگهدارد و حتی از خطر بیماریهای قلبی بکاهد. آن همچنین می تواند در کاهش وزن کمک کرده و جلوی عفونت را بگیرد. و جالب تر اینکه ماست هر چه پرچرب تر باشد، فواید آن بیشتر است.
محققان دانشگاه ساوت بنک لندن نیز معتقدند که میتوان روزانه 150 گرم ماست مصرف کرد و از فواید آن بهرهمند شد. از طرفی ماست میتواند روی باکتریهای روده اثر مثبت گذاشته و در نتیجه سیستم ایمنی بدن و حال روحیمان بهتر شود و از سطح استرس و مشکلات سوخت و ساز بدنمان کاسته شود.
در ضمن بنابه گفته کارشناسان تغذیه، زنان یائسه با مصرف ماست میتوانند از خطر پوکی استخوان تا حد زیادی محفوظ بمانند. همچنین ماست دارای مقدار قابل توجهی ید است که نقش مهمی در تولید هورمون تیروئید دارد. با مصرف روزانه 150 گرم ماست ساده میتوان حدود یک سوم ید روزانه و کلسیم استخوان ساز و همچنین 15 درصد پروتئین، به بدن رساند. 30 درصد فسفر روزانه هم که برای دندانها و استخوانها ضروریاند و یک پنجم ویتامین B12 ( لازم برای تولید انرژی از غذای مصرفی ) و پتاسیم (به منظور حفظ فشار خون مناسب) هم از طریق مصرف ماست به بدن میرسد.
به گزارش طبنا، محققان با بررسی چربیهای موجود در ماست، متوجه شدند این نوع چربی برای قلب خوب است و چربیهای اشباع شده آن، فایده بیشتری برای قلب دارند.
مترجم: نادیا زکالوند