به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، طبق گزارش پژوهشگران، در مقایسه با افرادی که فیبر کمی مصرف میکردند افراد با بالاترین میزان مصرف فیبر، ۱۶ تا ۲۴ درصد کمتر در معرض ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی، سکته، دیابت نوع ۲ و سرطان روده قرار دارند.
تیم تحقیق به این نتیجه رسید که به ازای مصرف هر هشت گرم فیبر اضافی در رژیم غذایی، ریسک این بیماریها پنج تا ۲۷ درصد کاهش مییابد.
اندرو رینولدز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزیلند، در این باره میگوید: فواید سلامت فیبر به واسطه بیش از ۱۰۰ سال تحقیق بر مواد شیمیایی آن، خواص فیزیکی، فیزیولوژی و تاثیرات آن بر متابولیسم به اثبات رسیده است.
نتایج این مطالعه، حاصل بررسی نتایج ۱۸۵ مطالعه مشاهدهای و ۵۸ مطالعه بالینی انجام شده در طول چهار دهه گذشته است که شامل بیش از ۴ هزار و 600 شرکت کننده بوده است.
تیم تحقیق دریافت اکثر مردم در سراسر جهان روزانه کمتر از ۲۰ گرم فیبر مصرف میکنند. به عنوان مثال یک قرص نان گندم حاوی دو گرم فیبر، یک فنجان بروکلی پخته حاوی پنج گرم فیبر، یک عدد پرتقال متوسط حاوی سه گرم فیبر، و یک فنجان لوبیا سیاه پخته شده حاوی ۱۵ گرم فیبر است.
محققان تاکید میکنند مصرف ۲۵ تا ۲۹ گرم فیبر رژیمی در روز برای شروع مناسب است. (مهر)
نظر شما