مسئول کمیته روستایی و عشایر دهه فجر مازندران استحاله شدن فرهنگ روستایی را زنگ خطر دانست و گفت: رواج فرهنگ مهاجم از چالش ها است.

استحاله فرهنگ روستایی زنگ خطر است

به گزارش خبرنگار طبنا، حجت الاسلام محمدعلی رضاپور صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه مباحث فرهنگی در روستاها کم کاری شده است، گفت: این در حالی است که روستاها بستر تمدن و تدین هستند و چراغ حسینی‌ها و مساجد را روشن نگه می‌دارند.

وی با اشاره به نقش روستاها در تأمین امنیت غذایی گفت: دین ما به روستا زیاد است اما برنامه ما برای توسعه روستاها چیست و باید در حوزه فرهنگی نیز برای روستا برنامه داشته باشیم.

وی فرهنگ مهاجم را از دغدغه‌های مهم در روستاها بیان کرد و گفت: این فرهنگ مهاجم به اسم گردشگری، بوم گردی و غیره به سراغ روستاها می‌آید و استحاله شدن فرهنگ روستاها زنگ خطر به شمار می‌آید.

حجت الاسلام رضاپور گفت: تلاش ما در کمیته عشایر و روستایی این است که مسئولغن را به این باور برسانیم که که به روستا و توسعه فرهنگی در آن توجه کنند زیرا فرهنگ روستا فرهنگ رها شده نیست و عمق تمدنی و ریشه فرهنگی ما در روستاها است. زیرا وستاها میزبان هربان فرهنگ محسوب می‌شود.

مسئول کمیته و روستایی و عشایر دهه فجر مازندران با بیان اینکه باید جشن‌های ملی را به صورت مردمی برگزار کنیم، گفت: از این رو توجه به کمیته روستای و عشایری در اجرای برنامه‌های دهه فجر ضروری است.

وی به ۴ طرح مهم و اساسی اشاره و اضافه کرد: مسئله جوانی جمعیت از جمله آن است و نرخ جمعیت استان پایین‌تر است کشور و سایر مناطق است.

حجت الاسلام رضاپور با اظهار اینکه در پرتگاه چاله جمعیتی قرار داریم گفت: مسئله جوانی جمعیت بیش از همه ریشه در مسائل فرهنگی دارد و باید به آن توجه شود.

وی روایت پیشرفت و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی را از دیگر طرح‌ها ذکر کرد و گفت: همه تلاش دشمن این است که دستاوردهای انقلاب اسلامی را کتمان کند و ایجاد یاس ناامیدی در مردم از اهداف است.

وی طرح دختران فاطمی را از دیگر طرح‌ها ذکر کرد و گفت: معتقدیم که هدف گذاری دشمن در حوزه زن به پایان نرسیده است و زن روستایی پرچمدار و فرهنگ محسوب می‌شود و در طرح دختران فاطمی خدمات دختران و بانوان روستایی طرح و تبیین می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha