بازرس کل گیلان با بیان اینکه بیش از پنجاه درصد قوت قالب همه مردم نان است که برکت سفره هاست و حتی روستائیان ما هم حداقل در ۲ وعده مصرف نان دارند، گفت: اگر به نان مردم و تولید آن توجه ویژهای شود خیلی از مشکلات حوزه سلامت رفع خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) گیلان: احمد آقایی بازرس کل استان گیلان چهارشنبه در جلسه پیگیری وضعیت اجرای شیوه نامه تهیه و توزیع نان کامل در سالن اجتماعات بازرسی این استان با اشاره به دستورالعمل صادر شده درمورد آرد و نان کامل اظهار کرد: هر وقت قانون، شیوه نامه و یا اسناد بالا دستی تدوین و ابلاغ میشود در جهت رفع دغدغههای مردم و شهروندان است.
وی با بیان اینکه بیش از پنجاه درصد قوت قالب همه مردم نان است که برکت سفره هاست و حتی روستائیان ما هم حداقل در 2 وعده مصرف نان دارند، گفت: اگر به نان مردم و تولید آن توجه ویژهای شود خیلی از مشکلات حوزه سلامت رفع خواهد شد.
بازرس کل استان گیلان با بیان این نکته که این شیوه نامه که از آذر 1402 طراحی و ابلاغ شد برای تامین و تهیه آرد و نان کامل و سالم بوده است، افزود: هر موقع زنجیره گندم مرغوب، آرد بهداشتی و سالم، شیوه نگهداری و پخت درست و حرفهای صورت پذیرد، نان کامل خواهیم داشت.
آقایی هدف از تشکیل این جلسات را رسیدن به اهداف اشاره شده در این شیوه نامه دانست و بیان کرد: دستگاههای اجرایی اشاره شده در این شیوه نامه که توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت و کمیسیون اصل 90 تدوین شدند باید به طور کامل و با جدیت بیشتری به وظایف و تکالیف مقرر خود عمل کنند.
وی با استناد به این قانون که اجرای آن برای نانواییها را داوطلبانه در نظر گرفته، خواستار اجرای شیوه نامه تهیه نان کامل که در جهت غنیسازی نان و استفاده از تکنولوژیهای جدید و جذب عناصر ریز مغذی و مقوی است، شد و گفت که این نانواییها باید در اولویت قرار گیرند.
به گفته بازرس کل گیلان، علاوه بر آموزش صحیح به نانواییها باید در نحوه و کیفیت پخت درست نان، رعایت بهداشت، عدم تعطیلی و گران فروشی نانواییها نظارت بیشتری صورت پذیرد.
آقایی با اشاره به اینکه باید به سمت تاسیس واحدهای صنعتی تولید نان برویم، گفت: یکی از نکات اصلی، اطلاعرسانی و فرهنگسازی مناسب بین مردم است تا شهروندان ما بیشتر از نیاز خود نان تهیه نکنند و جلوی دور ریز آن گرفته شود.
نظر شما