عملکرد تحصیلی دانش آموزان رابطه مستقیم با خواب و فعالیت بدنی آنها دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید مدارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، بر تاثیر خواب و فعالیت بدنی بر ارتقاء سلامت و عملکرد تحصیلی دانش آموزان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری طبنا از کرمان؛ دکتر وحید رضا برهانی نژاد افزود: مشارکت و حمایت والدین نیز نقش بسیار مهمی در ارتقاء سلامت و موفقیت تحصیلی دانش آموزان دارد.

وی با بیان اهمیت خواب به موقع و کافی در دانش آموزان گفت: مطالعات اخیر، مدت زمان خواب لازم را در دانش آموزان پیش دبستانی ۱۰ تا ۱۳ ساعت، دوره ابتدایی ۹ تا ۱۲ ساعت، دوره متوسطه ۸ تا ۱۰ ساعت توصیه می کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: مشارکت و حمایت والدین نیز نقش بسیار مهمی در ارتقاء سلامت و موفقیت تحصیلی دانش آموزان دارد.

برهانی نژاد، با بیان اهمیت خواب به موقع و کافی در دانش آموزان، اظهار داشت: مطالعات اخیر، مدت زمان خواب لازم را در دانش آموزان پیش دبستانی ۱۰ تا ۱۳ ساعت، دوره ابتدایی ۹ تا ۱۲ ساعت، دوره متوسطه ۸ تا ۱۰ ساعت توصیه می کنند.

وی تصریح کرد: نقش خواب در افزایش یادگیری بسیار مهم است و همه انسان‌ ها برای بهبود عملکرد روزانه خود به خواب کافی و با کیفیت شب نیاز دارند که این موضوع در کودکان و نوجوانان اهمیت بیشتری دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان: افزود: دانش آموزانی که شب‌ ها دیرتر از ساعت ۱۱ به خواب می‌ روند با کمبود خواب بیشتری مواجه‌ اند و این موضوع بر خلق و خو و توانایی‌ های طبیعی آن‌ ها تاثیر منفی دارد، زیرا کمبود خواب تمرکز کودکان را کاهش می‌دهد.

برهانی نژاد ادامه داد: توجه به فعالیت بدنی منظم در کودکان و نوجوانان علاوه بر پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، ارتقاء سلامت و تناسب اندام را برای آنها به دنبال دارد.

وی اذعان داشت: فعالیت بدنی با افزایش جریان خون به مغز، بهبود تمرکز و افزایش انگیزه، به بهبود عملکرد تحصیلی کمک می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تشریح کرد: دانش آموزانی که به طور منظم در فعالیت های ورزشی شرکت می کنند، نمرات بهتری در دروس مختلف کسب می کنند و همچنین مهارت های اجتماعی بهتری دارند.

برهانی نژاد با بیان اینکه کودکان و نوجوانان باید حداقل ۶۰ دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط داشته باشند، خاطرنشان ساخت: خانواده باید بر فعالیت های نشسته فرزندانشان نظارت کنند، تماشای تلویزیون و انجام بازی های کامپیوتری را محدود کنند، تماشای تلویزیون را به روزانه کمتر از ۲ ساعت محدود کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha