فرودگاه سیرجان آمادگی پذیرش پروازهای خارجی را دارد

رئیس فرودگاه سیرجان در جلسه شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه مرز هوایی فرودگاه سیرجان تعیین شده است، در مورد پذیرش پروازهای خارجی در فرودگاه سیرجان اظهار داشت: اگر کمیته سیاسی هیئت دولت موافقت خود را اعلام کند؛ آماده پذیرش پروازهای خارجی هستیم، چرا که زیرساخت های پرواز همانند طول و روشنایی باند مهیا شده است.

به گزارش خبرگزاری طبنا از کرمان؛ محمد موسایی پور در جلسه شورای اداری شهرستان سیرجان در خصوص فرودگاه سیرجان گفت: بهسازی فرودگاه سیرجان که به مدت ۷ ماه پروازها تعطیل شد، اکنون در مراحل پایانی است و کارهای عمرانی فرودگاه تمام شده و در انتظار تائیدیه بازرسان هستیم، که هفته آینده جهت صدور مجوز از طرف سازمان هواپیمایی کشوری به سیرجان می آیند.

وی افزود: حجم کار حدود ۳۰۰ هزار متر مربع بود، که شامل بهسازی سه لایه آسفالت، ایمنی و امنیت کناره های باند، سیستم روشنایی و بخش ناوبری هوایی می شود.

رئیس فرودگاه سیرجان در مورد مساحت باند فرودگاه گفت: قبلا این مساحت حدود هزار و ۷۰ متر بود، که اکنون هزار و ۲۰۰ متر به آن اضافه شده و با این احتساب مساحت به حدود ۲ هزار و ۲۰۰ متر خواهد رسید.

موسایی‌پور در مورد افزایش تعداد پروازها و قرارداد با شرکت های هواپیمایی تصریح کرد: آوردن هواپیماهای جدید و قرارداد با شرکت های هواپیمایی در حیطه وظایف ما نیست و این مطالبه ما از شرکت های معدنی و صنعتی و مسئولان ارشد است، که در خصوص اخذ قرارداد با شرکت های ، بلیت و علی الخصوص ایجاد ایرلاین همکاری و مذاکره کنند.

وی با بیان اینکه مرز هوایی فرودگاه سیرجان تعیین شده است، در مورد پذیرش پروازهای خارجی در فرودگاه سیرجان اظهار داشت: اگر کمیته سیاسی هیئت دولت موافقت خود را اعلام کند؛ آماده پذیرش پروازهای خارجی هستیم، چرا که زیرساخت های پرواز همانند طول و روشنایی باند مهیا شده است و با توجه به اینکه تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان جهانی شد، اگر تیم فوتبال گل‌گهر سهمیه آسیایی بگیرد؛ می‌ طلبد که پرواز خارجی داشته باشیم.

رئیس فرودگاه سیرجان با گلایه از نبودن یک جایگاه سوختگیری ثابت در این فرودگاه ادامه داد: از مصوبه ایجاد این جایگاه سوخت حدود ۱۸ سال می گذرد؛ اما هنوز سوختگیری به صورت سیار انجام می شود و احداث این جایگاه از وظایف شرکت نفت می باشد.

موسایی‌پور ادامه‌داد: ترمینال این فرودگاه در شان و زیبنده مردم سیرجان نیست و اگر یک تیم خارجی بخواهد به سیرجان بیاید؛ این ترمینال با وسعت کم زیبنده نیست. اکنون مساحت آن هزار و ۲۰۰ متر مربع است و لازم است این مساحت به ۵ هزار متر برسد، همانگونه که خودروسازی بم در فرودگاه این شهر ترمینال اختصاصی‌اش را دارد. وقتی شرکت‌ های معدنی و صنعتی در فرودگاه یک ترمینال اختصاصی داشته باشند، برایشان منبع درآمد می‌ شود و سرمایه‌ گذاری در صنعت هوانوردی ۱۰ برابر برای آن‌ ها پاسخگویی دارد.

وی در نهایت با اشاره به جاده فرودگاه سیرجان خاطرنشان ساخت: متاسفانه هر ساله شاهد شرایط نامناسب این جاده و تصادفات بسیاری هستیم که از مسئولین مرتبط درخواست داریم در زمینه بازسازی و بهسازی این جاده اقدامات لازم را به عمل آورند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha