وی با اشاره به رشادتها و ایثارگریهای شهدا عنوان کرد: شهادت، برترین نوع فداکاری است و مومنانی، مردانه در این راه رفتند و شهید شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: روحیه فداکاری، ایثار، از خودگذشتگی، حفظ حرمت ها و تقوی پیشه کردن را که از روحیات شهدا بوده است، باید این ها را به جوانان منتقل کنیم و یکی از راههای آن برگزاری چنین کنگرههایی است.
کولیوند با بیان اینکه با توجه به فداکاریهای دوران دفاع مقدس، امروز با اقتدار ایستادهایم، افزود: کرمان پایتخت جبهه مقاومت است و این باعث افتخار است.
رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه با اشاره به اینکه امدادگران هلالاحمر در دوران دفاع مقدس برای انتقال رزمندگان مجروح به پشت جبههها و بیمارستان ها از هر وسیله ای از جمله بالگرد، قطار، و هواپیما استفاده کردند، بیان داشت: امدادگران ما در این دوران، رکورد انتقال مجروحان را شکستند.
کولیوند با تاکید بر نقش غیرقابل انکار بانوان امدادگر در دوران دفاع مقدس گفت: بانوان در قالب پزشک، پرستار و امدادگر، نقش آموزش رزمندگان، سازماندهی و جست و جوی مفقودین را برعهده داشتند.
وی اظهار داشت: امدادگران در دوران دفاع مقدس، در آمادهسازی اردوگاههای آوارگان جنگی و بازگشت اسرا به کشور و شناسایی خانوادههای اسرا و مفقودان هم نقش پررنگی ایفا کردند.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه واقعیت امروز این است که شهدا و خانواده شهدا و جانبازان، الگوی امدادگران و جوانان امروز ما هستند، خاطرنشان کرد: امروز ۳ میلیون داوطلب داریم؛ که ۱۴۰ هزار نفر از آنها جوان نخبه هستند.
روابط عمومی جمعیت هلال احمر
نظر شما