مداخله دولت در بخش بازآفرینی شهری باید به حداقل برسد

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه مداخله دولت در بخش بازآفرینی شهری باید به حداقل برسد، گفت: از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد، نهادهای غیر دولتی و بخش خصوصی در این خصوص استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان،سعید شاهین فر روز شنبه در جلسه تشکیل حلقه‌های میانی بازآفرینی در محل اداره کل راه و شهرسازی استان، بر لزوم تشکیل مرتب جلسات ستاد بازآفرینی شهرستانها در استان تاکید کرد و گفت: باید برگزاری این جلسات تقویت شده و طرح‌های عملیاتی پیشنهاد شود.

وی با بیان اینکه تکلیف شهرداران و فرمانداران شهرستانها در این زمینه مشخص شده است، ابراز داشت: فرمانداران اطلاع کافی از اعتبارات لازم برای شهرستان خود برای بازآفرینی شهری را داشته باشند و انگیزه‌های خود را در ستاد مطرح کنند و مصوب شد در کمیسیون ماده ۵ بررسی می شود.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه مداخله دولت در بخش بازآفرینی شهری باید به حداقل برسد، گفت: از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد، نهادهای غیر دولتی و بخش خصوصی در این خصوص استفاده شود.

اجرای طرح های بافت‌های بازآفرینی شهری در ۴ شهر استان زنجان

شاهین فر، با بیان اینکه شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره و قیدار چهار شهر هدف بافت‌های بازآفرینی شهری هستند و طرح های بازآفرینی شهری در این شهرها اجرا می شودَ، گفت: از سال ۹۸ در بخش ستاد بازآفرینی شهری پروژه‌هایی در سطح استان زنجان با مشارکت دستگاه‌های مرتبط انجام شده است.

وی، با بیان اینکه بازآفرینی شهری رویکردی جدید در نوسازی و بازسازی بافت‌های فرسوده شهری است، گفت: در مقطعی بعد از انقلاب مهاجرت به برخی از مناطق در شهر زنجان سرعت گرفت.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان یاد آور شد: طی سال گذشته ۲۰۲۰ (دو هزار و ۲۰ محله کم برخوردار) در سطح کشور توسط شرکت بازآفرینی شهری شناسایی و در این خصوص دستور العمل اجرایی نوشته شد.

شاهین فر تصریح کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان در راستای اقدام‌های مشترکی در قالب پروژه‌های بازآفرینی شهری، در کنار دستگاه‌های اجرایی که متولی تأمین سرانه‌های عمومی در این سکونتگاه‌ها هستند می‌باشد.

وی، با بیان اینکه شرکت بازآفرینی ایران درصدد این است که ادامه روند بازسازی و نوسازی بافت فرسوده با مشارکت خود مردم انجام شود، گفت: دولت، شهرداری ، شرکتهای خدمات رسان ،راه و شهر سازی و وزارت کشور از ظرفیت‌های قانونی ماده ۵ طرح تفصیلی استفاده کنند تا نوسازی و بازسازی بافت فرسوده محقق شود و در این خصوص بسته های تشویقی هم در نظر گرفته شده است.

تسهیلات بانکی باید پشتیبانی ساخت و ساز در محلات هدف را به عهده بگیرند

در ادامه رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر زنجان، گفت: علت اینکه سکونت گاه‌های غیر رسمی و بافت‌های ناکارآمد شهری ناکارآمد شدند این است که سند ندارند.

مهدی طالب افزود: عمده دلیلی که در سکونت گاه‌های غیر رسمی ساخت و ساز انجام نمی‌شود عدم وجود امتیاز است و سازنده و انبوه ساز به دنبال منفعت مالی خود است و همچنین ساکنین این محلات هم توان مالی ندارند و در این میان تسهیلات بانکی باید پشتیبانی برای این مردم در این محلات باشد.

انتهای پیام/ نوری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha