اشتغال ۶ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد در صنعت/ لزوم اجرای طرح پویش اشتغال در دانشگاه ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه عصر امید با اشاره به اشتغال ۶ هزار دانشجوی این دانشگاه در صنعت گفت: طرح پویش اشتغال باید در استان کرمان برگزار شود و دانشجوی ۱۸ ساله از ترم اول ۳ روز در دانشگاه و ۳ روز در صنعت باشد تا کارگری و دانشجویی را در کنار هم به سرانجام برسد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ دکتر محمد مهدی طهرانچی در حاشیه بازدید از نمایشگاه عصر امید سیرجان گفت: صنعت باید برای مردم باشد یعنی مردم منطقه هر چه این دایره را بزرگتر کنند نفعش برای خودشان است اگر توسعه صنعتی با محیط زیست مردم تقابل پیدا کرد باید به اصلاح آن برگردیم؛ چرا که این فناوری به گفته خداوند برای کاهش دغدغه های مردم است.

وی افزود: صنعت طالب فناوری و دانشگاه طالب تاثیر گذاری بود؛ که جفت آنها علم و صنعت خود را از خارج می گرفتند و هیچ ارتباطی برقرار نمی شد و هر کدام راه خود را می رفتند و زبان هم را نمی‌ فهمیدند و صنعت می گفت دانشگاهیان می خواهند پز پروژه خود را بدهند، که البته درست می گفت؛ اما راه درست را نمی رفت، چرا که بجای ارتباط با سازمان مرکزی به سراغ هیئت علمی می رفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور تصریح کرد: مسئله باعث ارتباط صنعت و دانشگاه می شود و دانشگاهی ها با توانایی علمی می توانند مسائل را حل کنند. در این مسیر سرای نوآوری پل ارتباط شد؛ که آموزش دانشگاه و نیروی درون صنعت در حوزه عمل به صورت کارورزی به یکدیگر متصل شوند.

طهرانچی در ادامه با اشاره به طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: طرح پویش اشتغال باید در استان کرمان برگزار شود و دانشجو ۱۸ ساله هر ترم از همان روز اول ۳ روز در دانشگاه و ۳ روز در صنعت باشد تا کارگری و دانشجویی را در کنار هم به سرانجام برسد.

وی عنوان کرد: دانشگاه و صنعت باید با کمک یکدیگر دانشجو را شکل دهند؛ تا اگر فعالیت دانشجو در صنعت مناسب بود در همانجا مشغول به کار شود، در حال حاضر ۶ هزار دانشجو در همین قالب با صنعت در سرای اشتغال مشغول به کار هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور تاکید کرد: از این پس دو نوع استاد داریم، استادانی که در عرصه صنعت فعالیت دارند و استادان پایه در دانشگاه خواهند بود.

طهرانچی خاطرنشان کرد: بحث سکوی تامین، تولید ابری و توزیع در دانشگاه آزاد اسلامی شروع شده و درگیری کارگاه ها باعث کاهش هزینه مهندسی معکوس می شود؛ چرا که اگر صنعت از یک ظرفیت بزرگ تر شود هزینه هایش تابع خطی نخواهد بود و با همکاری معاونت علمی این عرصه در کشور راه اندازی می شود. اگر دانشگاه آزاد اسلامی نتواند مشکل صنعت را حل کند از هدفش دور می شود.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha