دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای پزشکی بومی شد

محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به بومی‌سازی دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای بیمارستانی شدند.

به گزارش گروه علمی-فناوری خبرگزاری سلامت(طبنا):سیف‌الله زنجانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان، دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای بیمارستانی را از دستاوردهای فناورانه این شرکت ذکر کرد و گفت: دستگاه بی‌خطر ساز پسماندهای بیمارستانی با کاربرد در حوزه‌های خانگی، بیمارستانی و صنعتی مجهز به فناوری ریز موج، در دو نمونه کابینی و مجهز به خردکن تولید شده است.

زنجانی ادامه داد: این دستگاه، علاوه بر بالا بردن کیفیت محصول نهایی، منجر به استریلیزه و ضدعفونی شدن محصول نیز می‌شود. از این‌رو این دستگاه نقشی راهبردی در افزایش بهره‌وری تولید و فرآوری محصول نهایی در صنایع غذایی و دارویی کشور ایفا می‌کند.

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به کاربردهای این دستگاه افزود: این دستگاه در کارخانجات تولید داروهای گیاهی، برای خشک کردن شیلات، خشک کردن میوه‌جات و سبزیجات، خشک کردن برخی از مواد پتروشیمی و پلیمری، صنایع چوب، سرامیک و معدن کاربردهای گسترده‌ای دارد.

وی دستگاه تصفیه هوا مجهز به فناوری پلاسمای غیر حرارتی را از دیگر دستاوردهای فناورانه این شرکت نام برد و یادآور شد: همچنین همزمان با همه‌گیری بیماری کوید ۱۹ در راستای پیشگیری از همه‌گیری ویروس کرونا، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری طراحی و تولید دستگاه بی خطرساز و ضد عفونی کننده کاغذ را در دستور کار قرار دادیم.

وی اضافه کرد: این دستگاه مجهز به فناوری ریزموج است و با توجه به این‌که الیاف کاغذی، به ویژه در محیط‌های اداری می‌توانند عامل مهمی برای انتقال ویروس و آلودگی‌ها باشند، دستگاه ضدعفونی کننده در دوران کرونا توانست نقش مهمی را در جلوگیری از انتشار بیماری کرونا ایفا کند.

منبع:آنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha