اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در استان کرمان

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: برای تامین ایمنی و امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ دکتر صدیقه کاظمی نیا، ضمن اعلام تشکیل ستاد طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و فرآورده های خام دامی در استان ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، چنین گفت: برای تامین ایمنی و امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی تشدید می شود.

وی افزود: ستاد استانی مرکز و نیز ستادهای ادارات دامپزشکی شهرستان ها در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، با هدف رعایت کامل دستورالعمل های ارسالی سازمان دامپزشکی کشور و اجرای دقیق برنامه های نظارتی و عملیاتی با بهره گیری از تمام امکانات و تجهیزات موجود استان از تاریخ ۱۳ اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان فعالیت می‌کنند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان، تصریح کرد: در این طرح کلیه مراکز عرضه شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، قطعه بندی، رستوران ها، کبابی ها، سردخانه های استان و ... به صورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسین بهداشتی قرار می‌گیرند.

دکتر کاظمی نیا از انجام عملیات های بازرسی ۶۵ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی از ۸ صبح تا ۲۰ شب خبر داد و بیان کرد: فعال بودن کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیل در جهت تامین فرآورده های خام دامی مورد نیاز مردم در این ایام از جمله اولویت ‌های این طرح می باشد، بطوریکه کشتارگاه های دام و طیور استان می بایست از اول فروردین سال آتی لغایت پایان طرح(به جز روزهای پنجشنبه) فعال باشند.

وی با اشاره به اهمیت سلامت شهروندان تصریح کرد: در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی مردم طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان به صورت گشت های مشترک با ادارات مرتبط انجام می‌گیرد.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان، با اشاره به برقراری کشیک در شبکه های دامپزشکی کلیه شهرستانها جهت صدور مجوز بهداشتی- قرنطینه ای حمل فرآورده های دامی در ایام طرح، عنوان کرد: همچنین جهت انجام آزمایشات لازم در مورد فرآورده های خام دامی در طول ایام طرح کشیک برقرار خواهد بود.

دکتر کاظمی نیا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت و ... به شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا شماره ۳۲۱۱۰۰۱۶ -۰۳۴ تماس حاصل نمایند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha