تبدیل شرکت فرش کرمان به باغ موزه فرش/ احیای شرکت فرش در اقتصاد و اشتغال استان تاثیر گذار خواهد بود

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان، با اشاره به پیشنهاد اعضای کمیسیون برای تبدیل شرکت فرش به باغ موزه فرش کرمان تصریح کرد: باید برای جذب سرمایه گذار علاوه بر موزه، فعالیت اقتصادی دیگری نیز تعریف شود تا سرمایه گذاران از احیای این مجموعه استقبال کنند.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ سیدمهدی طبیب زاده در نشست کمیسیون گردشگری اتاق کرمان، گفت: مالکیت شرکت فرش در حال حاضر در اختیار دولت است و هر گونه تغییر کاربری یا واگذاری آن فقط با مصوبه هیات دولت امکان پذیر است.

وی با اشاره به پیشنهاد اعضای کمیسیون برای تبدیل شرکت فرش به باغ موزه فرش کرمان، افزود: باید برای جذب سرمایه گذار علاوه بر موزه، فعالیت اقتصادی دیگری نیز تعریف شود، تا سرمایه گذاران از احیای این مجموعه استقبال کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان، تصریح کرد: احیای شرکت فرش به این دلیل که مرتبط با احیای هویت و فرهنگ استان است و می تواند مورد استقبال گردشگران قرار گیرد، در اقتصاد و اشتغال استان تاثیرگذار خواهد بود.

طبیب زاده، با بیان اینکه اتاق کرمان در احیای بازار قلعه محمود سال ها پیگیری و حساسیت ایجاد کرد، ادامه داد: این بار نیز می توان در حساسیت زایی، هماهنگی و جلب توجه مسئولان استان به این مکان و احیای آن، کمک و نشست هایی را برگزار کرد اما تا وضعیت مالکیت این مجموعه مشخص نشود، نمی توان اقدام چندانی انجام داد.

تبدیل شرکت فرش کرمان به باغ موزه فرش/

در ادامه این نشست نایب رئیس اتاق بازرگانی کرمان، با بیان اینکه بنیانگذاران اتاق کرمان پیشکسوتان گذشته فرش بوده اند و به همین دلیل اتاق کرمان مدیون صنعت فرش است، گفت: طرح های فرش های صادراتی گذشته که به طور کامل به سفارش اروپایی ها و آمریکایی ها در راور بافته می شد، در اختیار بخش خصوصی قرار دارد.

جلیل کاربخش افزود: احیای فرش، بهبود فضای کسب و کار و ارتباط با دنیا به ویژه آمریکا که مشتری اصلی فرش کرمان بوده، نیازمند الزاماتی است تا فرش بتواند دوره شکوفایی خود را دوباره تجربه کند.

وی ادامه داد: نقش و طرح های فرش مربوط به دهه ۴۰ به بعد و تاسیس شرکت فرش مربوط به سال ۱۸۶۰ هجری شمسی است که با توجه به اینکه مواد اولیه فرش در آنجا قرار دارد، موزه ارزشمندی است که می تواند به جذب گردشگر کمک کند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، اظهار کرد: پس از اینکه دولت اعلام کند، که چگونه قرار است از این شرکت فرش بهره برداری شود، برای احیای این مکان و صنعت، پیشنهاد منقعد کردن قرارداد BOT مطرح می شود که باید بررسی شود.

در ادامه رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق کرمان گفت: متمرکز کردن فعالان صنعت فرش یکی از اهداف مدنظر بوده که این مجموعه می تواند به این هدف کمک کند.

رضا بهرامی، در بخش دیگری اظهار کرد: نمایشگاه بین المللی گردشگری در تهران از ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه جاری برگزار می شود که امیدواریم فعالان این حوزه حضوری پررنگ برای معرفی توانمندی های گردشگری استان داشته باشند.

اتاق بازرگانی استان کرمان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha