کوهساریان از اجرای سلیقهای قانون «مشاغل سخت و زیان آور» و «قانون بهره وری» انتقاد و اظهار کرد: شیوه اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز در دانشگاههای علوم پزشکی استانها با هم متفاوت است.
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت،امین کوهساریان رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران اظهارکرد: قانون «تعرفه گذاری خدمات پرستاری» مصوب مجلس که به پرستاران هویت بخشی میکرد، حدود ۱۴ سال اجرایی نمیشد تا اینکه پس از دستور مقام معظم رهبری در ایام کرونا و همراهی وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری مورد بازنگری قرار گرفت و به مرحله اجرا رسید.
وی با اشاره به اینکه بخشی از این قانون در ایام ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار اجرایی شد و پرداختهایی صورت گرفت افزود: در قدم اول سعی شد که این قانون بعد از ۱۴ سال اجرایی شود اما همچنان مطلوب پرستاران نیست و لازم است که با بازنگریها در این قانون، به نقطه دلخواه جامعه پرستاری برسیم.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران در مصاحبه با مجله علمی «روزنه» رادیو گفت وگو تصریح کرد: ما قوانین خوبی برای پرستاران داریم اما متأسفانه در شیوه اجرا بایدها و نبایدها رعایت نمیشود. مثلاً یکی از چالشهای اساسی در حوزه پرستاری، عدم تسری قوانین مربوطه به همه گروههای پرستاری در همه صنوف است.
کوهساری با اشاره به اینکه تعرفه گذاری خدمات پرستاری در حوزه تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و بخش خصوصی دچار چالشهایی است افزود: همه پرستاران در هر بیمارستان و مرکز درمانی یک کار را انجام میدهند اما تفاوت پرداختی عجیب و غریبی که در برخی سازمانها و ارگانها وجود دارد چالشهای جدی را برای گروه پرستاری ایجاد کرده است.
وی از اجرای سلیقهای قانون «مشاغل سخت و زیان آور» و «قانون بهره وری» انتقاد و اظهار کرد: شیوه اجرای قانون تعرفه گذاری نیز در دانشگاههای علوم پزشکی استانها با هم متفاوت است.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران یاد آور شد: بحث تعدیل پرستاران طرحی و ۸۹ روزه در ایام کرونا هم از دیگر دغدغههای پرستاران بود که ظلم بزرگی به آنها شد و اگر توجهی به این موضوع نشود در آینده و بزنگاهها دچار مشکل خواهیم شد.
کوهساری از مجلس و دولت تقاضا کرد که موانع و چالشهای حوزه پرستاری را در سرفصل بودجهها مورد توجه قرار دهند تا پرستاران با روحیه شاداب و شرایط خوب به بیماران خدمات رسانی کنند.
نظر شما