نشست شورای فرهنگ عمومی استان فارس به ریاست آیتالله شیخ لطفالله دژکام، امام جمعه و نماینده ولیفقیه در استان فارس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس،نشست شورای فرهنگ عمومی استان فارس به ریاست آیتالله شیخ لطفالله دژکام، امام جمعه و نماینده ولیفقیه در استان، استاندار فارس نائب رئیس و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی دبیر شورا و دیگر اعضاء استان، برگزار شد.
حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی استان فارس در این نشست گفت:
زنده بودن ملت …
روایت اول…
روز شنبه 25 مهرماه 1360، مصادف با روز عید غدیر خم، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) جنایت دیگری در پرونده خود ثبت کرد.
منافقین که سابقه کودککشی را در کارنامه خود داشتند بار دیگر با منفجر کردن یک اتوبوس که حامل مردم عادی در شیراز بود، دو کودک را نیز به شهادت رسانده و عدهای دیگر را به شدت مجروح کردند.
در جریان این آتشسوزی بیش از 15 مسافر اتوبوس مجروح شدند و دو کودک خردسال نیز به شهادت رسیدند.
یکی از شهدا به نام لیلا نوربخش بود و از شهید دیگر نیز تنها قطعه ذغالی به جا مانده است.»
روایت دوم…
روز 20 آذر 1360، آیتالله سید عبدالحسین دستغیب از روحانیون مبارز و از یاران امام، توسط یک عضو سازمان منافقین به همراه دوازده نفر از مردم و همراهانش ترور شده و به شهادت رسیدند.
شهید دستغیب در دوران نهضت اسلامی، بسیار فعال بود و نقش ویژهای در مبارزات مردم شیراز با رژیم پهلوی بر عهده داشت. ایشان همچنین ارادت و علاقه بسیاری به امام خمینی داشت.
شهید دستغیب چنان عظمت وجودی امام را دریافته بود که اطاعت از ایشان را همان اطاعت از خداوند سبحان و سرپیچی از فرمان امام را نافرمانی از امر خدای تعالی میدانست.
او عارفانه میگفت: «من اطاع الخمینی فقد اطاعالله» و بنا بر همین اعتقاد از همان آغاز نهضت اسلامی تا پایان عمر همواره پشت سر ایشان حرکت میکرد و از نظر خاص و عام سختترین مدافع ولایت فقیه بود.
روایت سوم…
شنبه 24 فروردین 1387، چهارده نفر از مردم و کودکان و زنان در حسینیه سیدالشهداء شیراز در محفل روضه حضرت سیدالشهدا در محل خیابان شهید آقایی در کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز طی حادثه بمب گذاری شهادت رسیدند.
در این حادثه نیز عده زیادی مجروح و خانواده های زیادی نیز داغدار شدند.
روایت امروز…
حرم حضرت احمد بن موسی الکاظم(ع) شاهچراغ در تاریخ معاصر ایران نقش محوری در مبارزات مردم علیه ظلم داشته است.
در جنبش مشروطه خواهی، حرم شاهچراغ محلی برای تحصن مردم بود. این مکان، در دوران رضاخان، تجاوز قوای متفقین به ایران و ایام نهضت ملی نفت نیز ملجاء مردم بود.
در ایام انقلاب نیز این مکان مقدس، نقطه شروع اغلب تظاهرات، محل تحصن علما و مردم و مکانی برای روشنگری و افشای جنایتهای رژیم پهلوی بود.
غروب چهارم آبان ماه 1401 نیز 13 تن از زائرین بی گناه حرم احمد ابن موسی علیه السلام کودک و نوجوان و زن و مرد و پیر و جوان به دست عامل تروریستی داعش و با شلیک مستقیم گلوله در حرم امن الهی به شهادت رسیدند و بیش از چهل روز است که مردم شهید پرور ایران اسلامی داغدار این حادثه دردناک هستند.
زواری که از جای جای سرزمین عزیزمان ایران در کنار مضجع نورانی حضرت احمدابن موسی آرام گرفته بودند و دشمنان ایران عزیز حرمت حرم را پاس نداشتند و دست به چنین اقدامی زدند.
این روایت های تاریخی را برشمردیم تا به صحبت های اخیر رهبری انقلاب اشاره کنیم که فرمودند :
هر یک از حوادث درخشان قبل و بعد از انقلاب مانند ستاره و نقطه درخشان تاریخی است و حادثه اخیر شاهچراغ نیز یکی از این ستارهها است که اگرچه عدهای را داغدار و دلهای همه را سرشار از غم و اندوه کرد اما در تاریخ کشور ماندگار میشود و نشانه زنده بودن ملت، و مایه افتخار و سربلندی است
نظر شما