مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از آغاز به کار سامانه یکپارچه کشوری ثبت اطلاعات بیماران پیوندی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت، خدیجه مالمیر گفت: دستورالعمل ثبت اطلاعات بیماران پیوندی در مرکز درمانی محل پیوند توسط اداره پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت از نیمه شهریور ۱۴۰۱ ابلاغ شد.
وی در حاشیه دوره آموزشی رابطان پیوند بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: با آغاز به کار سامانه ثبت اطلاعات بیماران پیوندی، بیماران دیگر نیازی به مراجعه به معاونت درمان برای ثبت اطلاعات، ثبت داروی پیوند، تحویل و ارجاع نامه به داروخانه معین ندارند.
مالمیر در ادامه به نقش ستادی حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کاهش تردد و مراجعه بیماران و همراهانشان و تلاش برای استقلال بیمارستانها اشاره کرد و یادآور شد: به عنوان اولین مرکز در ارتباط با بیمار در ارائه خدمات درمانی، نقش مهمی در رضایتمندی بیمار و افزایش سطح کیفی خدمات درمانی دارد.
مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از ثبت حدود ۶۹۳۰ پرونده بیمار پیوندی و غیر پیوندی متقاضی دریافت دارو در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط اداره بیماریهای خاص و پیوند این معاونت خبر داد و یادآور شد که تلاش برای سهولت در روند ثبت اطلاعات و دسترسی بهتر به خدمات درمانی بیماران پیوندی در اولویت کاری قرار دارد.
وی، تسریع در شناسایی و ارجاع بیماران نادر، دریافت دارو از طریق داروخانههای منتخب این دانشگاه، یکپارچگی اطلاعات بیماران در سراسر کشور و تسهیل در تأمین نیازهای دارویی و درمانی این بیماران را از جمله وظایف اصلی سامانه rda.behdasht.gov.ir عنوان کرد و سامانه بیماران پیوندی را در بهبود فرایند خدمترسانی مؤثر برشمرد.
نظر شما