استاندار خراسان جنوبی بابیان اینکه این استانی زادگاه یکی از بزرگان عرصه ارتباطات یعنی پرفسور معتمد نژاد است، گفت: دبیرخانه دائمی روابط عمومی و ارتباطات در استان تشکیل شود.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) خراسان جنوبی، جواد قناعت ظهر امروز در همایش پاسداشت روز ارتباطات و روابط عمومی اظهار کرد: روابط عمومیها باید با نشاط و علاقه، همگرا و پویا فعالیتهای دستگاه ذیربط خود را منعکس کنند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه روابط عمومیها تنها آئینه زیباییهای دستگاههای اجرایی نیستند، ادامه داد: در کنار تبیین خدمات، دستگاههای اجرایی باید کاستیها را نیز انعکاس دهند.
قناعت گفت: با توجه به شرایط جدید باید به مدیریت نوین به معنای پاسخگویی به مردم، شفاف سازی و… برویم و روابط عمومی نیز با بسترهای جدید اطلاع رسانی خود را وفق دهد.
وی اظهار کرد: اگر اطلاع رسانی شفاف داشته باشیم بی شک افکار عمومی را روشن و امید و آرامش را در جامعه تزریق میکند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این استانی زادگاه یکی از بزرگان عرصه ارتباطات یعنی پرفسور معتمد نژاد است، بیان کرد: این موضوع وظیفه روابط عمومیها را سخت میکند.
قناعت گفت: پیشنهاد ما این است که دبیرخانه دائمی روابط عمومی و ارتباطات در خراسان جنوبی تشکیل شود چرا که چنین پتانسیلی را داریم.
وی ادامه داد: انتقاد و مطالبه گری نکته خوبی است به شرط اینکه همراه با راهکار باشد و خروجی آن منجر به امید، انگیزه و شتاب شود و چنین مطالبه گری مورد قبول نظام است.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: روابط عمومیها باید تصویر درستی از اذهان مردم و جامعه به تصمیم گیران ارائه کنند و متن بیانیه گام دوم انقلاب مدنظرشان باشد.
وی با اشاره به طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانهها افزود: پرهیز از خریدهای هیجانی و تأمین تدریجی کالاهای مورد نیاز در هنگام اجرای این طرح اهمیت دارد که روابط عمومی در این زمینه میتوانند به ما کمک کنند.
قناعت با اشاره به اینکه هدف از اجرای طرح مردمی سازی یارانهها رسیدن یارانه به مقصد است، گفت: خواست ما این است که به سمتی برویم که یارانه به دست مردم برسد تا از رانت و فساد جلوگیری شود.
وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که این طرح پیگیری میکند، عدالت اقتصادی، رساندن یارانه به نیازمندان و خودکفایی در محصولات کشاورزی، افزایش تولیداست.
استاندار خراسان جنوبی افزود: اصلاح یارانهها هر چند سختیهایی در ابتدای امر دارد ولی در نهایت به افزایش رفاه عمومی و افزون شدن قدرت خرید سه دهک پایین میانجامد.
قناعت گفت: ارز ترجیحی برای مردم افزایش تورم و برای برخی خواص رانت و فساد را به همراه داشت که نشان میدهد اشکالاتی را به همراه داشته است.
وی ادامه داد: سال گذشته جلوی قاچاق ۲,۵۰۰ میلیارد تومان کالا گرفته شد و مطمئن هستیم با اجرای این طرح قاچاق کاهش یافته و ارزش پولی ما به مرحله ثبات خواهد رسید.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: خیلیها بر ضرورت ساماندهی ارز ۴۲۰۰ تومانی باور دارند ولی شجاعت اجرای آن را نداشتند که دولت سیزدهم این طرح بزرگ را اجرایی کرد.
قناعت با تأکید بر اینکه باز شدن پای ارز ۴۲۰۰ تومانی به اقتصاد یک تصمیم غلط و شتابزده بود و پول مردم ایران را به جیب همسایگان برد، اظهار کرد: متأسفانه ارز ۴۲۰۰ به دست کسانی میرسید که دور ریز سفره آنان به اندازه هزینه سفره یک خانواده نیازمند بود.
نظر شما