پلمب یک واحد تهیه نان فانتزی متخلف در شهر جیرفت
تصویر آرشیوی است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت از تعطیلی یک واحد صنفی تهیه نان فانتزی طی بازرسی شب گذشته این مرکز در خبر داد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ فرزانه برخوری با تاکید به اینکه در برخورد با متخلفان امنیت غذایی مردم رافت و گذشت جایز نیست، بیان کرد: امنیت غذایی مردم، یکی از مهمترین مباحث جامعه است و نیاز به سخت گیری هایی دارد که منفعتش در نهایت به خود مردم بازخواهد گشت.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان جیرفت نیز اظهار کرد: در پی تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط این مرکز بر صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی، یک واحد صنفی تهیه نان فانتزی، به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و بی توجهی به تذکر بازررسان این واحد، تعطیل و پرونده فرد متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

 اکبر اسفندیاری افزود: کارشناسان واحد بهداشت محیط علاوه بر بررسی وضعیت بهداشتی مواد غذایی، بر سلامت مواد اولیه مصرفی به ویژه در مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی، از جمله نان، شیرینی، زلوبیا و بامیه، آبمیوه، بستنی و فست فودها که این روزها طرفداران زیادی دارند، نظارت ویژه دارند و در صورت مشاهده وضعیت بهداشتی نامطلوب، با فرد متخلف به شیوه قانونی برخورد می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha