نشستن و ایستادن طولانی مدت به بروز آرتروز زودرس منجر می شود

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گرفتن در یک وضعیت یکنواخت به صورت نشسته و یا ایستاده و به صورت طولانی مدت را در تخریب مفاصل و بروز «آرتروز زودرس» تاثیرگذار دانست.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از فارس، دکتر «سید محمد طحامی» متخصص ارتوپد دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تعریف ناهنجاری های ستون مهره ها بیان کرد: ستون مهره ها به عنوان یک ساختار اصلی، شکل ظاهری بدن را حفظ می کند و هرگونه تغییر که آن را از حالت طبیعی خارج کند، ناهنجاری ستون مهره ای گفته می شود.

او افزود: برای پیشگیری از مواجهه با پیامدهای بعدی، افزایش بیماری هایی که در سیستم اسکلتی عضلانی ایجاد می شود و در واقع آسیب عضلات، مفاصل و استخوان ها را به دنبال دارد باید جدی تلقی شود.

به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای پیشگیری از ایجاد اینگونه نابهنجاری ها نباید در یک وضعیت ثابت به صورت ایستاده یا نشسته در مدت زمان طولانی قرار بگیریم، حتی اگر در وضعیتی صحیح باشد.

دکتر طحامی کاهش وزن، قرار نگرفتن طولانی مدت در یک وضعیت ثابت، حفظ گودی های کمری، استفاده از پشتی و گردنی در هنگام نشستن و حفظ زاویه ۱۰۰ تا ۱۲۰ درجه ای ستون مهره ای نسبت به استخوان ران روی صندلی را از جمله مهمترین راهکارهای پیشگیرانه از ابتلا به دردهای ستون مهره ها یا آرتروز برشمرد.

او ارائه آموزش های لازم به کودکان و نوجوانان به دلیل استفاده زیاد و نادرست از رایانه و تلفن همراه را ضروری دانست؛ چرا که باعث بروز نابهنجاری های استخوانی در دوران بزرگسالی می شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: یکی از بهترین راه های پیشگیری از آرتروز زودرس یا درمان آرتروز، تقویت عضلات مجاور مفاصل آسیب دیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha