کد خبر: یک-صبحانه‌ی-مفصل-کمک-می‌کند-تا-دوبراب
۱۶ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۳۸
به گزارش گروه بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت) به نقل از healthline، در طی 3 روز ، محققان 16 مرد را که به طور متناوب خوردن صبحانه کم کالری و یک وعده شام پرکالری و برعکس مصرف می‌کردند را ارزیابی کردند. خوردن صبحانه با کالری بالا به کاهش فشار گرسنگی و میل به شیرینی در طول روز مرتبط بود. صبحانه از دیرباز مهمترین وعده غذایی روز محسوب می شد. آنچه که ما بعد از بیدار شدن از خواب می خوریم و می نوشیم ، نشان داده شده است که تأثیر زیادی در عملکرد شناختی ، خلق و خو و سطح انرژی ما در طول روز دارد. اکنون ، تحقیقات جدید از جامعه غدد درون ریز نشان می دهد که صبحانه نقش اساسی تری  در سلامت کلی ماحتی بیش از چیزی که پیش تر تصور می‌کردیم را نشان می‌دهد. طبق مطالعه جدیدی که روز چهارشنبه در مجله کلینیکی غدد درون ریز و متابولیسم منتشر شد ، افرادی که صبحانه زیاد می خورند ، دو برابر کالری می سوزانند. آنها همچنین میل کمتری دارند ، به خصوص در مورد شیرینی ها و قند خون(گلوکز) و انسولین سالم تری در طول روز دارند. سوخت و ساز افراد بعد از صبحانه فعال تر می‌شود بعد از سه روز تحقیق، ترموژنز ناشی از رژیم غذایی (DIT) - اندازه گیری میزان عملکرد  در  سوخت و ساز بدن - و همچنین گرسنگی کلی ، سطح قند خون و میل به شیرینی ها در شرکت کنندگان پیگیری شد. محققان دریافتند که ، به طور متوسط ​​، ضریب هوشی شرکت کنندگان بعد از صبحانه نسبت به بعد از صرف شام 2.5 برابر بیشتر بود ، در واقع نشان می دهد که متابولیسم افراد بعد از وعده های غذایی صبحگاهی فعال تر است. علاوه بر این ، خوردن صبحانه با کالری بالا به کاهش فشار گرسنگی و میل به شیرینی‌جات در طول روز مرتبط بوده است. در مقایسه با یک صبحانه غنی تر ، یک صبحانه کم کالری بیشتر احتمال دارد باعث ایجاد میان وعده در طول روز شود. علاوه بر این ، به گفته محققان ، افرادی که صبحانه های کمتری می خورند ، تمایل به خوردن وعده های غذایی بزرگتر دارند. انسولین آنها - هورمونی که به تبدیل غذا به انرژی کمک می کند - و قند خون که برای انرژی استفاده می شود ، نیز بعد از صرف صبحانه در مقایسه با بعد از صرف شام کمتر بود. این یافته ها ممکن است پیامدهای بزرگی برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند و یا افراد مبتلا به دیابت که قند خون بالاتر از حد طبیعی دارند، داشته باشد. حذف وعده‌ی صبحانه متابولیسم را کند می کند و باعث گرسنگی در بین وعده‌ها می شود به گفته محققان ، کم کردن صبحانه یک روش معمول رژیم غذایی است که توسط بسیاری از افراد به امید کاهش وزن امتحان می شود. اما تحقیقات نشان داده است افرادی که کمتر برای صبحانه غذا می خورند ، اغلب بیشتر اوقات میان وعده خورده و بعداً در روز پرخوری می کنند و این باعث اختلال در  اهداف کاهش وزن می شود. مترجم : معین حبیبی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha