کد خبر: لزوم-تعیین-جایگاه-شهرداری-تهران-در-نقش
۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۱
لزوم تعیین جایگاه شهرداری تهران در نقشه سلامت کشور توسط وزارت بهداشت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از  روابط عمومی شرکت شهر سالم، معاون درمان وزیر بهداشت، در این نشست  مشکل سیستم درمان در شهر تهران را خدمات سرپایی دانست و گفت: دسترسی به تخت‌های بیمارستانی در بخش دولتی و خصوصی وجود دارد و با توجه به اینکه امسال 3هزار تخت بیمارستانی در استان تهران اضافه می‌شود، نگرانی در این بخش نداریم. منتها مشکل اصلی تهران مثل همه جای کشور خدمات سرپایی است که در دوره کرونا بیشتر خودش را نشان داد.

دکتر جان‌بابایی افزود: با توجه به اینکه از سراسر کشور برای درمان به تهران می‌آیند، دانشگاه‌های ما خدمات ملی ارائه می‌دهند و این موجب می‌شود برخی مواقع دسترسی به خدمات سرپایی با مشکلاتی مواجه شود.

وی ادامه داد: امیدواریم در فاصله‌ای که کرونا فروکش کرده است، با کمک شهرداری بتوانیم وضعیت خدمات سرپایی را بهبود ببخشیم. این کار هم با کنار هم قرار دادن ظرفیت‌های وزارت بهداشت و شهرداری امکان‌پذیر می‌شود.

معاون درمان وزیر بهداشت با برشمردن پتاسیل‌های بالای شهرداری تهران در حوزه فن‌آوری اطلاعات و نیز درمان تصریح کرد: کرونا موجب شد که بالاخره مجوز Telemedicine (پزشکی از راه دور) صادر شود و ما آمادگی داریم این مجوز را و هر مجوز دیگری که درمانگاه‌های شهرداری برای بهبود خدمات سرپایی لازم دارند، ارائه کنیم.

وی با تشریح مزایای اقتصادی و سلامتی سیستم درمانی در منزل به ویژه در دوره شیوع کرونا افزود: امروز جامعه خواهان خدمات بالینی در منزل چون ویزیت در منزل و پرستاری در منزل است و ما برای هر گونه همکاری در این زمینه با شهرداری تهران آماده هستیم.

وی ضمن پیشنهاد اتصال سیستم نرم‌افزاری شهرداری و وزارت بهداشت گفت: با این کار هم شهرداری می‌تواند از سیستم نوبت‌گیری بیمارستان‌های وزارت بهداشت استفاده کند و هم امکان جمع‌آوری کامل اطلاعات بیماران برای ما به وجود می‌آید.

دکتر جان‌بابایی با تاکید بر حمایت دانشگاه‌های علوم پزشکی از درمانگاه‌های شهرداری، از آمادگی وزارت بهداشت برای حضور «پزشکانِ طرحی» در این مراکز خبر داد.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در این نشست  خواستار تغییر رویکرد وزارت بهداشت به کلینیک‌های شهرداری تهران شد.

وی  پیشنهادات وزارت بهداشت برای ارائه مجوزهای لازم در حوز‌ه‌های مختلف درمانی را سخاوتمندانه خواند و با اشاره به بحث‌های مطرح شده گفت: ما اکنون به نقطه تصمیم‌گیری برای ورود به حوزه‌های درمانی رسیدیم که طی آن باید تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت بهداشت و شهرداری تهران امضا شود.

دکتر حامد مظاهریان با اشاره به ظرفیت‌های شهرداری ازجمله درمانگاه‌ها، سیستم نرم‌افزاری و شبکه سلامت محلات افزود: وزارت بهداشت باید جایگاه شهرداری تهران را در نقشه سلامت کشور و پایتخت مشخص کند. اگر این جایگاه مشخص شود، آن وقت می‌توانیم درباره مجوزهای سخاوتمندانه وزارت بهداشت هم تصمیم‌گیری کنیم. باید جایگاه تک تک ظرفیت‌های شهرداری مشخص شود.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران  ابراز امیدواری کرد که رویکرد وزارت بهداشت به کلینیک‌های شهرداری مثل مراکز دانشگاهی باشد تا در یک دوره زمانی امکان بهره‌مندی از اساتید حوزه‌های پزشکی برای کارکنان و بازنشستگان شهرداری در این کلینیک‌ها هم فراهم گردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha