کد خبر: روزانه-۲۴۰-تن-گوشت-مرغ-در-آذربایجان‌غ
۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۴۷

به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدمهدی شهریاری با بیان این‌که در ذخیره کالاهای مورد نیاز مردم با مشکلی روبرو نیستیم، اظهار داشت: روزانه بیش از ۲۴۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

وی با اشاره به این‌که مصرف روزانه گوشت مرغ استان ۲۰۰ تن است، عنوان کرد: ۴۰ تن بیش از نیاز استان تولید می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی تولید آرد در استان را نیز مازاد بر نیاز عنوان کرد و گفت: توزیع آرد در استان بیش از ۳۱ تن برآورد شده درحالی‌که مصرف استان ۲۹ تن است.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌های نظارتی بیش‌ازپیش بازرسی‌ها و نظارت‌ها را افزایش دهند تا مردم با سهولت بیشتری به اقلام مصرفی دسترسی داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha