کد خبر: راهکارهای-کاهش-آلودگی-میوه-و-صیفی-را-بش
۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷

آلودگی حتی می تواند پس از خریداری محصول در طول آماده سازی مواد غذایی و ذخیره سازی ناکافی هم اتفاق بیافتد. با رعایت کردن چند نکته ساده می توانیم میزان این آلودگی ها را حذف یا کاهش دهیم و از خود و خانواده در مقابل بیماری های ناشی از این مواد غذایی محافظت کنیم.

طبق نظر سازمان غذا و داروی آمریکا در صورت امکان، محصولاتی را باید انتخاب کنیم که عاری از هر گونه آسیب فیزیکی باشند و مطمئن باشیم که مواد غذایی از پیش بریده شده مانند برگه های کاهو و اسلاید های هندوانه در خانه یا مغازه داخل یخچال یا بر روی یخ نگهداری شده باشند. علاوه بر این توجه به نکات زیر توصیه می شود:

۱. قبل از آماده سازی میوه و صیفی دست هایمان را به مدت ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون بشوییم.

۲. قبل از خوردن و آماده سازی، قسمت های آسیب دیده و دارای لکه های قهوه ای را جدا کنیم.

۳. محصولات را قبل از پوست گیری شست و شو دهیم، با این کار آلودگی و باکتری ها نمی توانند از چاقو به داخل میوه و سبزی منتقل شوند.

۴. محصول را به آرامی زیر آب جاری مالش دهیم. نیازی به استفاده از صابون و هیچ محلول شست شوی دیگری نیست.

۵. استفاده از یک برس تمیزکننده سبزی برای لایه برداری سطحی از محصولاتی مانند خیار و خربزه

۶. خشک کردن محصولات با یک دستمال تمیز برای کاهش باکتری هایی که ممکن است حضور داشته باشند.

۷. حذف برگ های خارجی سر کاهو یا کلم

«الهام باباعلی»

کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha