کد خبر: تامین-و-تنظیم-بازار-گوشت-تا-مرحله-عمده-ف
۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴

به گزارش گروه اقتصاد سلامتی خبرگزاری سلامت به نقل از  شاتا، ستاد تنظیم بازار با توجه به تصمیمات جلسه ستاد اقتصادی دولت برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی، مبنی بر همکاری مستقیم دو وزارتخانه صمت و جهاد کشاورزی و تقسیم مسئولیت ها برای تامین کالاهای اساسی کشور، مقرر کرد در خصوص تامین گوشت قرمز (همانند مرغ و تخم‌مرغ در مصوبه ستاد اقتصادی دولت) مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگی تامین، تولید، عرضه و تنظیم بازار گوشت تا مرحله عمده فروشی به قیمت مصوب بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و در مرحله توزیع و خرده فروشی بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت( سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان) باشد.

در این راستا شرکت پشتیبانی امور دام و مجاز است با رعایت جلوگیری از افزایش قیمت بازار گوشت قرمز با مکانیزم خرید داخلی اقدام نماید.

مسئولیت تصمیم‌گیری در خصوص صادرات و واردات گوشت قرمز (تعیین عوارض و یا ممنوعیت) بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و وزارت صمت همکاری لازم در خصوص تنظیم بازار گوشت قرمز را با وزارت جهاد کشاورزی خواهد داشت.

همچنین ستاد تنظیم بازار مقرر کرد مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگی تامین (تولید و واردات) انواع نهاده های کشاورزی و دام و طیور (انواع بذر، سموم، کنجاله، جو، ذرت و ...) و تعیین اولویت تخصیص و تامین ارز و ترخیص، به همراه توزیع و نظارت بر آن، بر عهده وزارت جهاد کشاورزی باشد و همچنان فرایند ثبت سفارش نهاده‌های دامی (جو، ذرت و کنجاله) توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام پذیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha