کد خبر: برگزاری-دوره-آموزشی-تغذیه-سالم-برای-پی
۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت در فارس، "زهرا داودی" گفت: این کارگاه آموزشی با هدف تاکید بر اهمیت نقش تغذیه در سلامتی و آشنایی بیشتر جوانان با الگوهای تغذیه ای سالم به ویژه در بحران شیوع کروناویروس برگزار شد.

کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید پیرویان و مدرس این دوره آموزشی، داشتن تغذیه مناسب و الگوی غذایی سالم را نیازمند دو اصل مهم وجود تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی دانست و افزود: تعادل به معنای مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و تنوع مصرف مواد غذایی از گروه های اصلی مواد غذایی است.

کدخبرنگار41090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha