کد خبر: برق-رایگان-برای-۱۸۰-هزار-مشترک-همدانی
۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵
برق رایگان برای ۱۸۰ هزار مشترک همدانی

به‌گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "رضا اردکانیان" روز یکشنبه در آیین افتتاح و کلنگ‌زنی پنج پروژه صنعت آب و برق در استان همدان، بهره برداری همزمان از طرح آبرسانی به ۳۰ روستا و افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۴ پروژه تامین برق استان افزود: در استان همدان بر اساس گزارش موجود، از ۶۰۰ هزار مشترک خانگی در استان، حدود ۱۸۰ هزار مشترک، کم مصرف هستند‌، که بیش از ۳۰ درصد مجموع مشترکان که اگر بر همین منوال از مصرف باقی بمانند از این تخفیف برخوردار خواهند شد.

وی اظهار داشت: نزدیک به ۳۷۰ هزار مشترک هم خوش مصرف هستند که این‌ها هم رعایت می‌کنند و با مراقبت‌هایی بخشی از این‌ها می‌توانند به گروه کم مصرف‌ها پیوسته و از این تخفیف بهره‌مند شوند.

وزیر نیرو ادامه داد: گروه معدودی هم هنوز مشترک پرمصرف هستند که در استان همدان حدود ۸.۳ درصد هستند که آنها هم روش مصرف خود را امید است اصلاح کنند که هدف ما کاهش مصرف در بخش خانگی است.

وی همچنین با بیان این که امروز، جنگ ما در میدان اقتصاد و روح و روان جامعه است، با یادآوری پایمردی‌های دوران دفاع مقدس اظهار داشت: امروز هم همانند آن دوران عملکرد ما در صحنه جنگ اقتصادی و روانی ثبت و ضبط خواهد شد.

اردکانیان با اشاره به فشارهای سنگین ناشی از تحریم‌ها بر کشور و مردم گفت: همه در تلاش هستیم با استقامت، فعالیت، تولید و استفاده بیشتر از امکانات موجود، با کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری بتوانیم خسارات این جنگ را به حداقل برسانیم و دشمن را به شکست وا داریم که بدون تردید این گونه خواهد شد.

وزیر نیرو افزود: در جنگ روانی هم تاب‌آوری جامعه ما فوق‌العاده حائز اهمیت است. عمل و رفتار همه کسانی که در این صحنه فعال هستند، ثبت و ضبط خواهد شد.

وی گفت: اما اگر خودم را در سال‌های بعد و در مواجهه با این سئوال قرار دهم که در آن هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌ها کدام گروه نقش و تاثیر اصلی‌تری را در راهبری این جنگ داشتند؟ انگشت اشاره من به سمت تریبون‌داران است؛ همه کسانی که در این روزها تریبون در اختیار دارند، از مسئولان اجرایی و همکاران تا اصحاب رسانه و نمایندگان مجلس و ائمه جمعه و جماعات همه کسانی که مستقیم و غیر مستقیم با اصلی ترین صحنه جنگ که روح و روان مردم است ارتباط دارند.

اردکانیان گفت: هدف اصلی ما در این جنگ و همه عرصه‌ها، افزایش احساس رضامندی در مردم است و این به هنرمندی ما برمی‌گردد که چگونه فعالیت‌های روزمره خود را انجام دهیم.

وی با اشاره به بهره‌برداری ۲۵۰ پروژه در چارچوب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران تا پایان امسال و تلاش‌های صنعت آب و برق همدان گفت: امید است افتتاح سد نعمت‌آباد با حجم مخزن بیش از ۴ میلیون متر مکعب با بهره‌مندی از نعمت آب موجب آبادی بیش از پیش منطقه و آبیاری منظم و مطمئن حدود ۴۵۰ هکتار از اراضی شود و برای مصارف شرب از این محل هم بررسی خواهد شد.

وی افزود: این سد، چهل و ششمین سد مخزنی است که در دولت تدبیر و امید به بهره‌برداری رسیده و البته یکصد و نودمین سد مخزنی در دست بهره‌برداری کشور به شمار می‌رود.

اردکانیان گفت: در بخش برق هم امروز دو پست ۶۳.۲۳ و یک پروژه افزایش ظرفیت در مناطق مختلف ملایر، رزن و تویسرکان به بهره‌برداری رسید و به مناسبت امروز، عملیات اجرایی خط انتقال خرم‌آباد به ملایر هم با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

وزیر نیرو همچنین با اشاره به ۳۰ روستای استان همدان با جمعیت زیر پوشش ۲۶ هزار نفر گفت: امروز با احتساب این جمعیت، ۴۴۸ روستای کشور با جمعیت ۳۱۵ هزار نفر در ۲۲ استان کشور به شبکه آب سالم و پایدار متصل شده‌اند و با این تعداد مجموعه جمعیت روستایی بهره‌مند از این شبکه به ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد که در نوع خود رکورد ارزشمندی است.

اردکانیان گفت: در خصوص پروژه فاضلاب، در شهر اسدآباد، خط انتقال فاضلاب صددرصد تکمیل شده، ۸۹ کیلومتر شبکه جمع‌آوری آن اجرا شده، تصفیه‌خانه فاضلاب هم ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی همچنین درباره تعدادی از روستاهای استان همدان که زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان نیستند، گفت: یکی از اتفاق‌های خوبی که هر چند دیر اما بحمدالله به ثمر رسید یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی بود که این روزها و هم پایان آذر عملکردی از این اقدام ارائه خواهد شد.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی عملکرد بسیار خوبی در این عرصه داشته است و هر چند هنوز روستایی داریم که مشکل دارند و باید طرح‌های اتصال آن‌ها به شبکه آب سالم و پایدار وصل شود اما در مقایسه با متوسط جهانی و نیز منطقه در بالای جدول قرار داریم. نسبت جمعیت روستایی برخوردار در کشور ۸۲.۵ درصد است که امید است به صد درصد برسد.

با تشکیل شرکت‌های یکپارچه، این شرکت‌ها توان به زیر پوشش بردن روستاهایی که هنوز از این مزیت برخوردار نشده‌اند را دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha