کد خبر: بررسی-مولفه‌ها-در-تامین-مواد-غذایی-ال
۳۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۱
به گزارش خبرنگار سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت)، ایمانی دبیر علمی‌‎‌همایش ملی تغذیه، داروهای ارگانیک، آبزیان، تجهیزات پزشکی و آمادگی جسمانی در رژیم درمانی که صبح امروز در تالار همایش‌های بین‌المللی شهرداری تهران در بوستان گفتگو برگزار شد، اظهار کرد: در مبحث صنایع غذایی آبزیان و چه یا سایر مواد غذایی باید سه مولفه مهم ایمنی، کیفیت و اصالت ماده غذایی را بررسی کنیم، اینها به عنوان تمامیت یک ماده غذایی است. وی ادامه داد: به عنوان مثال اگر کنسرو ماهی تن تولید می‌شود باید از ماهی تن در فرآوری این ماده استفاده شده باشد و بتوانند اصالت آن را در آزمایشگاه‌ها ثابت کنند. تامین غذای سالم و کافی همیشه دغدغه بشر بوده است. ایمانی اظهار کرد: زمانی دغدغه بشر این بود که نمی‌‎تواند برای مردم غذای کافی را فراهم کند و این منجر به انقلاب سبز شد، انقلاب سبز هم ما را نجات داد و هم در گیر کرد. درگیری این بود برای انقلاب سبز از کمک‌هایی استفاده کردیم که عمدتا ساهته دست خود ما بود. مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی بهداشتی و حلال سازمان استاندارد ایران گفت: کودهای شیمیایی، سموم و آفت کش‌ها را وارد چرخه تولید مواد غذایی کردیم و بعد از مدتی دانشمندان به فکر این افتادند که چطور باید آن را کنترل کنند. ایمانی اضافه کرد: هر کشوری نیازمند نظام کیفیت و استانداردسازی است و هر نظام استانداردسازی چهار رکن اساسی تدوین استانداردها، اندازه شناسی، تایید صلاحیت و ارزیابی انطباق را دارد. مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی بهداشتی و حلال سازمان استاندارد ایران گفت: این ارکان در نظام استانداردسازی به ما کمک می‌کند تا یک نظام دقیق، علمی‌‎و فنی برای کنترل فرآورده‌ها داشته باشیم. وی ادامه داد: یکی از رویکردهای استانداردسازی در دنیا رویکرد اجباری است، یعنی ما به تولیدکنندگان بگوییم که شما موظف به رعایت چه استانداردهایی هستند. ایمانی مینی به اشاره به موضوع حلال که همان رکن سوم یعنی اصالت است، افزود: سازمان ملی استاندارد توانسته بیشتر ۵ هزار استاندارد ملی در حوزه مواد غذایی و میکروبیولوژی بنویسد، ایران رتبه ۲۱ ام سازمان بین‌المللی استاندارد و یک کرسی از 15 کرسی هیات مدیره این سازمان را در اختیار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha