کد خبر: برای-محافظت-از-قلب-چه-باید-کرد؟
۱۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۳۶
دکتر افشین فراهانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان طبنا (خبر گزاری سلامت)گفت: اگر بخواهیم سبد غذایی معرفی کنیم که محافظ قلب است و سلامتی آن را تضمیین کند می توان از ماهی ها شروع کرد،همانطور که می دانید اولین و مهمترین راهکار محافظت از قلب کاهش مصرف روغن های اشباع شده است اما استفاده از غذاهای دریایی که مملو از اسیدهای چرب امگا ۳ است ،خطر اختلالات ریتمی قلب و نیز فشار خون را کاهش می دهد.به همین خاطر مصرف دوبار ماهی در هفته توصیه می شود. وی افزود:روغن زیتون یکی از منابع غنی اسیدهای چرب غیر اشباع است،که می توان به عنوان طمع دهنده به سالاد و جایگذین سس های چرب باشد،مورد بعدی بادام است که ویتامین های B ،ویتامین Eو منیزیم موجود درآن هدیه بسیار خوبی برای قلب است. این متخصص تغذیه اضافه کرد:سیر و پیاز حاوی الیسین هستند که می تواند در کاهش کلسترول و چربی خون کمک کننده باشد،کلم سبز و اسفناج به خاطرمقادیر بالای ویتامین E و لوتئین نقش مهمی در سلامت عروق خونی دارد. سویا و متعلقات آن از دیگر مواد غذایی است که دکتر فراهانی برای قلب سودمند می شمارد،مواد غذایی که از سویا گرفته می شود مثل شیر سویا،پروتیئن سویا و..حاوی مقادیر بالای مواد معدنی واسیدهای چرب ضروری مخصوصا اسید لینولنیک و فیبر هستند،گردو یکی دیگر از غذاهای منحصر به فرد که اسید چرب امگا ۳ فراوانی دارد. او افزود:گل کلم و بروکلی به دلیل ویتامین E و اسید فولیک آن نقش مهمی در تصلب شرائین یا آترو اسکلورز دارند از دیگر مواد غذایی موثرماست کم چرب و لبنیات کم چرب را می توان نام برد،لبنیات تاثیر قابل توجهی در کاهش فشار خون دارندو این تاثیر به خاطر پتاسیم و کلسیم موجود در این نوع ماده غذایی است. دکتر فراهانی افزود: گوشت خالص از دیگر مواد غذایی کمک کننده به سلامت بدن است، در واقع توصیه پزشکان درباره کاهش مصرف گوشت قرمز به دلیل چربی بالای آن و بخصوص کلسترول آن است،توصیه ما استفاده از گوشت های خالص و بخار پز است و استفاده گوشت سرخ شده به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha