کد خبر: افزایش-۳۰۰-درصدی-جوجه‌ریزی-در-جویبار
۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۸
افزایش ۳۰۰ درصدی جوجه‌ریزی در جویبار

به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت  به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان مازندران، غلامرضا سعیدی گفت: تیر ماه امسال جاری یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان جویبار انجام شد و پیش‌بینی می‌شود از این میزان جوجه ریزی، سه هزار و ۷۱۵ تن گوشت سفید تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار این میزان جوجه ریزی را نسبت به ماه گذشته با حدود ۳۰۰ درصد افزایش اعلام کرد.

سعیدی بیان کرد: از این میزان گوشت تولیدی، ۲۰ درصد در داخل شهرستان مصرف می‌شود و مابقی نیز به شهرهای همجوار به صورت لاشه و یا زنده صادر می‌شود.

وی افزود: تامین بموقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران موجب افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها شده و پیش بینی می‌شود در ماه‌های آتی جوجه‌ریزی بیش از ماه‌های قبل باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha